Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
JLo to prepískla! Ukázala nahého Afflecka, fanúšikovia sú pohoršení!
Zdielať na

JLo to prepískla! Ukázala nahého Afflecka, fanúšikovia sú pohoršení!

Archívna reportáž

Medzi manželmi Jennifer Lopez (53) a Benom Affleckom (50) vládne zrejme aj po takmer roku od ich svadby poriadna vášeň. Iba tak sa dá vysvetliť faux pas Jen, keď ku dňu otcov zdieľala Benovu fotografiu, na ktorej predviedol svoje vypracované telo v plnej paráde a nahote, hoci ten najchúlostivejší detail Jen, našťastie, odstrihla. Nie u všetkých jej sledovateľov sa takéto sexi fotka ku Dňu otcov stretla s nadšením.

​K jedným z najobdivovanejších párov šoubiznisu patria rozhodne hviezdy Jennifer Lopez a Ben Affleck. Ich ľúbostný príbeh je ako z románu a nie je snáď nikto, kto by im neprial lásku. To, akou Benovou fotografiou JLo pripomenula na sociálnej sieti Deň otcov, ale presiahlo rámec tolerancie mnohých jej priaznivcov. Ben je otcom troch detí s jeho prvou manželkou Jennifer Garner, ale tie na fotke neboli. Zato bolo vidieť takmer v plnej nahote jeho svalnatú postavu. 

Na ďalších zverejnených fotkách je už s Benom aj ona, no deti akosi chýbajú. V popise uviedla: "Post k ucteniu otca. Všetko najlepšie, otecko. A všetko najlepšie všetkým skvelým oteckom! Milujeme vás a vážime si vás viac, ako kedy budete vedieť." Jej výber fotiek ale podrobil niektorí jej sledovatelia riadnej kritike. Najviac sa vyjadrovali v duchu: "Najlepší otec, ale ani jedna fotka s jeho alebo jej deťmi." Ale našli sa aj tvrdšie komentáre. "Je mi z toho blbo. Neviem presne ako, ale nejakým spôsobom sa mi to zdá zvrátené," pohoršoval sa jeden komentujúci. "Som zmätený, myslel som si, že som otvoril Grindr," pridal sa aj ďalší s pripomienkou na zoznamku pre gayov.

Minulý rok venovala JLo v príspevku ku Dňu otcov priestor nielen Benovi, ale aj jej deťom:

Ako to už býva, mnohí fanúšikovia sa jej aj zastali. Kritikom vyčítali negativitu a upozornili, že by nikto nemal hneď odsudzovať niekoho za to, čo v skutočnosti nikomu neubližuje. Chúlostivé Benove partie sú prekryté, a Jen zrejme chcela ukázať, aký je Ben "sexi daddy". Je sympatické, že to medzi manželskou dvojicou ešte stále iskrí. Nebyť dlhej prestávky v ich vzťahu, zaiste by sa aj oni už dávno stali rodičmi spoločného potomka. Ale obaja majú výborný vzťah k ich potomkom s predchádzajúcimi partnermi. JLo má dvojičky vo veku 15 rokov s Marcom Anthonym, Ben má s Jennifer Gardner dvoch synov a jednu dcéru, všetci sú už pubertiaci. Niet pochýb, že Ben je nielen sexi, ale aj skutočne dobrý otec.

Jennifer ukázala neskôr v príspevku aj jej otca: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

JLo ku dňu otcov zverejnila fotky so svojim manželom Benom, avšak našli sa fanúšikovia, ktorí sa pohoršovali nad výberom záberov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie