Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Toto Meghan predýcha len ťažko! Harrymu sa ozvala Kate s TAKOUTO ponukou!
Zdielať na

Toto Meghan predýcha len ťažko! Harrymu sa ozvala Kate s TAKOUTO ponukou!

Archívna reportáž

Mnohí Briti by radi videli svojho niekdajšieho obľúbenca z kráľovskej rodiny, princa Harryho (38), opäť v blízkosti svojej rodiny. Jeho náhly odchod odtiaľ pripisujú manželke Meghan (41), aj preto hľadajú každý náznak nezhôd medzi nimi. Je možné, že sa konečne aj dočkali, ak klebety nie sú len v duchu známeho "čo sa babe chcelo, to sa babe snilo". Pri zjavne zvláštnej povahe Meghan, ktorá roky ignoruje aj vlastného otca, by sa azda aj dalo veriť tomu, že nastali problémy aj s Harrym.

​V snahe získať čo najväčšiu pozornosť a z toho vyplývajúce benefity v podobe lukratívnych ponúk a zmlúv možno Sussexovci pozabudli na seba a svoj vzťah. Meghan pri svojej trúfalosti neváhala zaútočiť ani na kráľovskú rodinu, kam patrí aj jej manžel. Pokiaľ stál doteraz jednoznačne vo všetkom pri nej, na nedávnu korunováciu svojho otca, kráľa Karola III., prišiel sám. Na Meghaninom prstenníku zas nie je poslednú dobu vidieť snubný prsteň, ktorý dal princ podľa vlastného návrhu zhotoviť v špičkovom klenotníctve.  

Nečudo, že sa hneď objavili správy o rozkole Meghan a Harryho. No ešte šokujúcejšia je klebeta, že svojmu švagrovi mala ponúknuť pomoc aj Kate (40). Zdá sa, že v mnohomiliónovom sídle Sussexovcov v Montecite riadne prituhuje. Harry má údajne zarezervované priestory v jednom elitnom kalifornskom klube, kde prespáva, keď chce byť sám. Nemenovaný zdroj uviedol pre EntertainmentDaily, že Kate "dala diskrétne najavo, že pokiaľ sa Harry rozhodne, že si potrebuje odpočinúť od stresu a ťažkostí v Spojených štátoch, rada sa stane jeho dôverníčkou a poskytne rameno, na ktorom sa môže vyplakat“.

Kate a Harry mali kedysi veľmi blízky priateľský vzťah, to sa však zmenilo príchodom Meghan:

Navyše mu princezná z Walesu "dala jasne najevo, že jej Harry môže zavolať kedykoľvek bude chcieť". Ak je to pravda, je takmer isté, že pre Meghan to musí byť poriadne horká pilulka. "Pokiaľ by skutočne došlo k tomu, že Kate bude Harrymu poruke a bude mu radiť, navyše v dobe, keď si Harry bude prechádzať ťažkým obdobím, naštve to Meghan ešte viac ako kedysi. Kate si ale nenechá hovoriť do toho, čo má robiť a nad jej nenávisť sa zrejme povznesie,“ mieni nemenovaný znalec pomerov v kráľovskej rodine. "Meghan mala vždy pocit, že sa Kate snaží Harryho poštvať proti nej," dodáva údajný názor vojvodkyne na jej švagrinu.

O kríze v manželstve Megha a Harryho sa šepká už dávnejšie, avšak posledné týždne ich vidieť samostatne až príliš často:

Instagram/ETCanada

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie