Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zacítil korisť..? Okolo Patrasovej začal krúžiť TENTO kontroverzný chlapík, Dáda zareagovala!
Zdielať na

Zacítil korisť..? Okolo Patrasovej začal krúžiť TENTO kontroverzný chlapík, Dáda zareagovala!

Archívna reportáž

Poslednú dobu sa dostáva opäť do pozornosti Josef Rychtář (65), vdovec po tragicky zosnulej Ivete Bartošovej (†48). Ohradzoval sa voči populárnej minisérii o nej, pričom tvrdil, že sú tam samé nepravdy. Najnovšie vyšlo najavo, že obťažuje herečku Dagmar Patrasovú (66), tá s ním ale nechce mať vôbec nič spoločné. Zdá sa, že Rychtář už má svoje plány, v lepšom prípade s ňou súcití, no nerešpektuje jej nezáujem, čo tiež nie je v poriadku.

​Stojí iste za zamyslenie, čo má zaľubom Josef Rychtář, ktorého mnohí vinia zo zúfalého rozhodnutia Bartošovej, píše portál Sedmička. Rychtář má údajne vypisovať Dagmar Patrasovej správy plné súcitu pri jej peripétiách s manželom Felixom Slováčkom, ale tiež v súvislosti s jej vlaňajšou nehodou s nabúraním auta. Dal jej radu, ako by sa mohla dostať z galiby, že odmietla dychovú skúšku. Ako bývalý policajt má zrejme skúsenosti.  "Pokiaľ si vás pozvú k správnemu súdu, tvrďte, že vám bolo zle z  tepla a od rána ste zvracala. Preto ste odmietla dychovú skúšku," navrhoval jej podľa neho vhodný spôsob výhovorky, no prekračujúc zákon. 

Ale našiel si aj spôsob ako zaútočiť na Dádine city. "Nechápem Felixa. Vôbec vám nie je oporou. Žije si svoj život, namiesto toho, aby vám bol oporou a odčinil to, čo urobill!". Dovolil si jej dokonca posielať fotografie s kvetinami, či len tak zapriať krásne ráno či deň s veselou animáciou. Naposledy ju mal zaraziť jeho veľmi osobný komentár k nej. "Nedokážem na vás nemyslieť," vyznal sa jej. 

Mnohí fanúšikovia Ivety Bratošovej obviňujú z jej zlého psychického stavu a tragického rozhodnutia ukončiť život práve Josefa Rychtářa:

​Ako uviedla herečka, na esemesku ako obvykle, ani po tejto správe neodpísala. "Pána Rychtářa nepoznám, nikdy som ho nevidela, a aj keď sú jeho správy milé, vôbec im nerozumiem. S  Ivetou Bartošovou ma predsa vôbec nemôžem porovnávať," rozhorčovala sa Dáda. Ako sa ho zbaviť, ale zrejme zatiaľ nevie. Možno by jej mal pomôcť Felix a Rychtářovi ukázať, že jeho manželka pomoc nepotrebuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie