Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Herečka šokovala na odovzdávaní cien! Rozopla sako a ukázala VŠETKO!
Zdielať na

Herečka šokovala na odovzdávaní cien! Rozopla sako a ukázala VŠETKO!

Zdroj: Instagram/LN

Na tohtoročnom odovzdávaní cien Tony v New Yorku pre najlepších hercov, hry a muzikály, ktoré sa odohrali za ostatný rok na Broadwayi, sa museli zaobísť bez scenára, keďže sa konal štrajk scenáristov. Aj ďakovné prejavy sa preto nahrali vopred. Neboli to jediné prekvapenia tohto podujatia. Svojím outfitom spomedzi zúčastnených celebrít mimoriadne zaujala oscarová herečka Lupita Nyong’o (40), ktorá sa preslávila výkonom vo filme 12 rokov otrokom.

​​Na veľké udalosti, kde sa prechádza po červenom koberci, sú hviezdy obvykle ochotné urobiť pre ich zviditeľnenie niečo navyše. Oscarová herečka Lupita Nyng'o na odovzdávaní cien Tony v New Yorku rozhodne v tomto smere ohromila. Jej inak neveľmi zaujímavý nohavicový kostým bol doplnený o mimoriadne efektný prvok, ktorý sa nápadne vynímal pod sakom.

Zdalo sa, že si herečka pod sako neobliekla vôbec nič, akoby si len na seba nastriekala striebornú farbu. Aby zbytočne nevyvolávala polemiky, sako si pri pózovaní pre fotografov a kamery v jeden moment vyzliekla a na odpoveď a prekvapenie pre všetkých sa ukázalo, že má na sebe akési "brnenie" nastriekané trblietavou striebornou farbou. No predsa len odhalilo veľa - bolo vyrobené z jej vlastného nahého tela a tak už majú všetci veľmi jasnú predstavu, ako Lupita vyzerá aj pod oblečením.

Lupita sa preslávila svojim výkonom vo filme 12 rokov otrokom: 

Aj samotná herečka bola zo svojho outfitu nadšená, ako dala najavo postom na Instagrame. "Toto je nehanebný mimotelový zážitok. Cítim sa poctená, pokorná a silná v tomto náprsníku. Misha Japanwala je pakistanská umelkyňa a módna návrhárka, ktorej práca je založená na odmietaní a dekonštrukcii vonkajšej hanby spojenej s vlastným telom. Vo svojom umeleckom procese vytvára realistický a pravdivý záznam ľudského tela ako akt odporu a oslavy a trvá na tom, aby sme mohli slobodne existovať vo svojom tele. Misha, ďakujem za túto výnimočnú príležitosť, aby som presne toto pocítila vo svojom vlastnom tele.“ Už vlani sa v podobnom outfite ukázala aj modelka Bella Hadid, keď ju pred očami publika na módnej prehliadke nastriekala štvorica umelcov špeciálnou elastickou farbou a vlastnoručne na nej vytvorili model. Zdá sa, že stále sú hranice, kam sa dá posúvať, tentokrát ale aj so silným odkazom.

Lupita bola so svojim slávnostným odevom spokojná:

Instagream/LN

Súvisiace články

Najčítanejšie