Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rana pre Shakiru! S Piquém má dvoch synov, no NIKDY sa nedočkala toho, čo jeho nová frajerka!
Zdielať na

Rana pre Shakiru! S Piquém má dvoch synov, no NIKDY sa nedočkala toho, čo jeho nová frajerka!

Archívna reportáž

Po minuloročnom rozchode speváčky Shakiry (46) s jej partnerom, futbalistom Gerardom Piquém (36), sa stali témou číslo jedna. Najmä po tom, čo naspievala speváčka piesne s ostrými slovami na margo nevery otca ich dvoch synov. Nemôže mu odpustiť, že ju vymenil za mladú krásku Claru (24) a aj ju poriadne zosmiešnila, priam dourážala. Najnovšie správy o ich vzťahu ju však iste nepotešia.

​Možno si slávna speváčka Shakira myslela, že jej neverný partner Gerard Piqué po chvíli svoju mladú milenku Claru opustí a vráti sa k rodine, ale nič také sa nedeje, ba práve naopak. Tí dvaja to vraj myslia spolu natoľko vážne, že chcú svoj vzťah posunúť na ďalšiu úroveň. To bude pre Shakiru zaiste veľký šok, pred ňou nikdy otec ich dvoch synov Milana (10) a Sashu (8) ani len nepokľakol, aby ju požiadal ju o ruku. Zatiaľ to však nikto oficiálne nepotvrdil.

O pár dní sa má konať svadba futbalistovho brata, kde by mal podľa zdroja oznámiť svoje rozhodnutie o plánoch do budúcnosti s Clarou. "Gerard Piqué a Clara Chia sa chystajú vziať. Bývalý futbalista a jeho priateľka prijali toto veľmi dôležité rozhodnutie. Naplánovali si aj ideálny okamih na zverejnenie tejto dobrej správy. Oznámenie sa uskutoční v iný pre Piquého dôležitý deň, a to na svadbe jeho brata Marca, ktorý sa 24. júna ožení so svojou detskou láskou Mariou," uviedol nemenovaný zdroj pre viaceré španielske médiá. 

Shakira svojho ex nepriamo skritizovala aj v ďakovnej reči na podujatí Women in Latin Muisc:

Shakira bude musieť zrejme prehltnúť ďalšiu pilulku horkosti, ak sa ukáže, že je to naozaj pravda. Začiatkom mesiaca na galavečere Women in Latin Music plná emócií povedala: "Nezáleží až tak na tom, či je vám niekto verný alebo nie, naozaj záleží na tom, či ste naďalej verní sami sebe. Keď som sa cítila najviac opustená, bola to práve hudba, ktorá ma vrátila na cestu k sebe samej. V živote každej ženy príde čas, keď už nie je závislá na tom, či ju niekto bude milovať alebo prijímať takú, aká je." Ani ona ale nezaháľa a údajne si začala so slávnym závodníkom F1, Lewisom Hamiltonom (38). Záujem ale o ňu prejavil aj herec Tom Cruise (60), tomu však dala košom. 

Gerard a Clara svoju lásku neskrývajú, naopak, párik sa údajne zasnúbil:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gerard Piqué (@3gerardpique)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie