Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bábo je na svete! Princezná sa pochválila tou najkrajšou správou!
Zdielať na

Bábo je na svete! Princezná sa pochválila tou najkrajšou správou!

Archívna reportáž

Radostná zvesť sa dnes šíria svetom z Veľkej Británie. Kráľovská rodina má dôvod na oslavu, rozšírila sa o ďalšieho člena. Dvojnásobnou mamou sa stala dcéra princa Andrewa a Sarah, 33-ročná princezná Eugenie.

​Eugenie dnes zverejnila rozkošný záber synčeka, ktorý dostal meno Ernest George Ronnie Brooksbank. Kráľovská rodina oznámila tehotenstvo začiatkom tohto roka nádhernou fotografiou, na ktorej princeznej v očakávani prvorodený syn bozkáva bruško.

Dnes prišla pár dní po pôrode tá najkrajšia novina. "Jack a ja sme sa chceli podeliť o správu, že sa nám 30. mája 2023 o 8:49 h. s hmotnosťou 3,2 kg narodil náš chlapček Ernest George Ronnie Brooksbank," napísala šťastná dvojnásobná mama.

Pozrite si dokument o sestrách Eugenie a Beatrice:

"Dostal meno po svojom prapraprapradedkovi Georgeovi, po svojom druhom dedkovi Georgeovi a po mojom dedkovi Ronaldovi. Augie už teraz miluje byť starším bratom," pridala aj zaujímavú informáciu o pôvode mena, ako aj o vzťahu jej prvorodeného syna k bračekovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

August Philip Hawke Brooksbank sa narodil 9. februára 2021 v Portlandskej nemocnici v Londýne. Prišiel na svet cisárskym rezom z dôvodu princezninej operácie skoliózy chrbtice ešte v detstve a nepochybne tak prišiel teraz na svet rovnako aj malý Ernest. Novorodenec Eugenie a Jacka Brooksbankovcov je 13. v poradí na trón.

Rozžiarená Eugenie pred mesiacom na korunovácii kráľovského páru:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Najčítanejšie