Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kate ohromila na Eurovízii, názory ľudí sa ale rôznia! Vraj TÝMTO kopíruje Meghan!
Zdielať na

Kate ohromila na Eurovízii, názory ľudí sa ale rôznia! Vraj TÝMTO kopíruje Meghan!

Archívna reportáž

Kate zažiarila aj počas korunovácie

V Liverpoole sa konala minulý týždeň najväčšia svetová hudobná súťaž Eurovision Song Contest. Podľa pravidiel sa mala konať ale v Kyjeve, keďže vlaňajším víťazom bolo ukrajinské zoskupenie Kalush Orchestra. Británia sa zhostila tejto úlohy vzhľadom na prebiehajúcu vojenskú agresiu na Ukrajine, lebo britský zástupca v súťaži získal vlani druhé miesto. Že si to považuje, dala najavo svojím vstupom v úvode podujatia samotná britská princezná Catherine (41).

​Televízny prenos z podujatia Eurovision Song Contest,  ktoré sa konalo v Liverpoole, otvorilo vystúpenie minuloročných ukrajinských víťazov, Kalush Orchestra. Na veľké prekvapenie divákov sa po nich objavila vo videoklipe na obrazovke princezná Catherine. Klip sa mal nahrávať začiatkom tohto mesiaca v elegantnom Karmínovom salóne Windsorského zámku. Najskôr kamera zamierila na obrovské okno zámockého salónu, aby vzápätí ukázala vysmiatu princeznú vo vnútri, ako sa pripravuje na svoj krátky klavírny výstup za krásnym krídlom. Potom zahrala pár tónov z ukrajinskej víťaznej pesničky.

Svojou prekrásnou dlhou splývavou róbou v modrej farbe s jedným odhaleným ramenom, účesom z vlnitých vlasov, spod ktorého sa trblietali visiace náušnice, očarila princezná z Walesu snáď všetkých. Už aj predtým prekvapila kráľovských pozorovateľov, keď v roku 2021 hrala na vianočnom koncerte vo Westminsterskom opátstve, kde vystúpila spolu so zborom a sláčikovou sekciou, zatiaľ čo škótsky spevák a skladateľ Tom Walker spieval svoju sviatočnú baladu For Those Who Can't Be Here. Ukázala, že okrem talentu na fotografovanie, je aj zdatnou klaviristkou.

Kate Middleton ohúrila priaznivcov Eurovízie jej ladnou hrou na klavíri v krásnych šatách: 

​V komentároch na sociálnych sieťach sa objavili obdivné a pochvalné komentáre k jej zjavu aj výkonu. "Bola som ohromená. Tie šaty... Vzhľad... Všetko bolo správne," stálo v jednom a podobne aj v inom: "Catherine je skutočná dáma, absolútne dokonalá," či "Sme šťastní, že je našou budúcou kráľovnou." Trochu od veci písali podaktorí priaznivci Meghan, že Kate kopíruje jej účes a šaty, lebo nedávno sa objavila presne opačná analýza nového vzhľadu Harryho manželky. Ale veľmi drsnú poznámku si dovolil niekto voči Kate, keď napísal: "Dosť liberálne použitie slova 'ohúrila'. Jediné, čo som videl, bolo vrece kostí hrajúce na klavíri. Netreba vyzdvihovať dosť možno najpodliezavejší moment celej Eurovízie." Nuž, človek sa nezvaďačí všetkým, no podozrievať Kate, žeby chcela kopírovať Meghan je skutočne absurdné, rozhodne to nepotrebuje.

Kate vyzerala krásne, v komentároch sa aj napriek pár záškodníkom hromadili komplimenty a chvály:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie