Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zúfalý otec Meghan: Zabila ma, odmietam sa ňou nechať pochovať!
Zdielať na

Zúfalý otec Meghan: Zabila ma, odmietam sa ňou nechať pochovať!

Archívna reportáž

Iba krátko pred tým, ako sa má objaviť 6. mája princ Harry na korunovácii jeho otca, sa v televízii objavil dokument s rozhovormi otca a nevlastných súrodencov Meghan Markle. Ich vyjadrenia ju ale iste nepotešili, hoci v jej prípade aj negatívna reklama je reklama.

​O tom, že Meghan Markle akosi chýba empatia k blízkym už mnohí nepochybujú. Smerom k rodine z otcovej strany od nej nič pozitívne nezaznelo, rovnako, ako ani voči manželovej kráľovskej rodine, čo je už ozaj veľká trúfalosť. Je známe, že tesne pred svadbou napísala otcovi dlhý list, ktorý podľa jeho slov obsahoval oveľa viac urážok na jeho konto, ako bolo zverejnené v roku 2018, pretože boli "tak nenávistné a kruté". Thomas Markle (78) vysvetlil aj dôvod, prečo neodhalil hneď celú pravdu: "Bolo to preto, aby som ju ochránil." Po tom, čo úryvky z neho zverejnili v DailyMail, viedla  Meghan trojročný súdny spor za narušenie jej súkromia s nakladateľstvom Associated Newspapers a napokon vyhrala.

Thomasa Markleho krutosť jeho dcéry voči nemu krátko pred svadbou natoľko rozrušila, že ho postihol infarkt, a tak Meghan k oltáru sprevádzal Harryho otec, čo jej zrejme veľmi vyhovovalo. Pre kráľovskú rodinu však bol jej vstup do ich radov pohromou, ako sa ukázalo po čase. Podobne ako zapudila otca za jeho styk s novinármi, keď im o nej údajne za peniaze podal informácie a ukázal pár fotiek z detstva, pustila sa spolu s Harrym do jeho rodiny po tom, čo ostentatívne opustili kráľovský palác a usadili sa v Kalifornii. Zatiaľ, čo kráľovská rodina sa k nim nevyjadruje, Thomas Markle si občas vyleje svoju horkosť. Vlani ho ranila mŕtvica, ale ani to neobmäkčilo Meghan, aby ho navštívila a ukázala mu jeho vnúčatá, ktoré dosiaľ nevidel ani jedinýkrát.

Rodina Meghan Markle využila priestor v televízii a nakrútili dokument o detailoch z jej súkromia a mladosti:

Bolí ho, že Meghan za ním neprišla, a pýta sa: "Ak ju toto nedojme, čo by ju malo?" Veľmi túžil po zmierení vo vzájomnom rozhovore. "Prial by som si, aby sme mohli vyriešiť naše nezhody," uviedol pre 7NEWS Spotlight. "Stojí jej za to zbaviť sa otca?" položil sugestívnu otázku a pritvrdil tak trochu teatrálne. "Zabila ma a potom ma oplakala. Odmietam, aby ma pochovala," povedal v sebaľútosti a hneve. Meghan sa nerozpráva ani s nevlastnými súrodencami Samanthou a Thomasom mladším, na druhej strane, tam zrejme skutočne nie je veľmi dôvod na vrelé vzťahy. 

V odvysielanom dokumente sa o nej Samatha vyjadrila: "Nemyslím si, že je schopná empatie, výčitiek svedomia alebo hanby. Nemyslím si, že by sa dokázala ospravedlniť. Nemyslím si, že by to urobila bez motívu." A ešte ostro dodala: "Keby nebolo otca, stále by bola čašníčkou." No kým Meghan skutočne nie je povinná mať blízky vzťah s nevlastnými súrodencami, kde to nikdy celkom nefungovalo, otec je trochu iná káva. Azda vie, prečo to robí a nebude jedného dňa, keď už bude neskoro, ľutovať.

Meghan je neoblomná a okrem matky zvyšok rodiny ignoruje:

Súvisiace články

Najčítanejšie