Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Materské mlieko ako dokonalá kozmetika?! Speváčka používa vlastné!
Zdielať na

Materské mlieko ako dokonalá kozmetika?! Speváčka používa vlastné!

Zdroj: Instagram/Halsey

Že je materské mlieko jeden z najúžasnejších zázrakov prírody s obrovským významom pre bábätko je azda jasná vec. No niektorí ľudia by si z jeho benefitov radi uliali aj pre seba... Americká speváčka Halsey (28), vlastným menom Ashley Nicolette Frangipane, nepatrí medzi bežné ženy. Necháva sa oslovovať ona/oni, holduje tetovaniu a výstredne sa oblieka, pričom nemá problém odhaľovať čo najviac z tela. V jednom smere je však predsa len konzervatívnejšia. Po potrate sa je nedarilo dlhšiu dobu otehotnieť, a tak, keď sa jej to konečne podarilo a narodil sa jej v júli 2021 syn Ender, stala sa veľmi starostlivou matkou, ktorá urobí pre neho všetko, čo sa len dá, aby bol zdravý a spokojný. A tak už už pomaly dva roky aj dojčí.

​Iba nedávno vyšlo najavo, že sa speváčka Halsey priateľsky rozišla so svojím partnerom a otcom ich syna Alevom Aydinom (40), tureckým filmárom, hercom a producentom. Zároveň požiadala o plnú starostlivosť o syna, s možnosťou návštev pre otca. Tento krok musela urobiť, aby mohla mať Endera pri sebe počas jej nadchádzajúceho turné. Rodičovstvo si veľmi užíva a ako tvrdí, zmenilo jej život. "Stalo sa niečo úžasné, keď sa narodil môj syn, čo bola absolútna slávna eradikácia a smrť môjho ega. Na ničom mi už nezáleží, keď sa k nemu vrátim domov. Myslí si, že som dokonalá, skvelá a všetko," vyznala sa pred časom z lásky k synčekovi.   

Miluje maznanie so synčekom, ktorého stále dojčí a myslí na neho vo všetkých smeroch aj v detailoch, píše portál Nylon. "Vždy mi veľmi záležalo na tom, čo si dám na kožu. Ale keď máte bábätko, ktoré vás pusinkuje a túli sa k vám, tak vám na tom odrazu záleží ešte oveľa viac," začala s vysvetľovaním, akú neobvyklú "kozmetiku" začala používať na tvár a telo. "Keď som začala dojčiť mi napadlo, že materské mlieko je pre pokožku to najlepšie, čo môže byť, pretože je plné antioxidantov a zdravých tukov a látok, ktoré urýchľujú hojenie," zverila sa so zaujímavou informáciou. Niektorí z jej fanúšikov v tom videli skvelý nápad, iným to veľmi nevoňalo a zostali zhrození, že je to priam nechutné - natíska sa otázka, či by za taký nechutný považovali aj kúpeľ v kravskom mlieku, čo nie je nič iné, ako zvieracie "materské" mlieko, akurát vytvorené pre iné bábätká - teliatka.

Alev režíroval aj klip k piesni So Good speváčky Halsey, v ktorom si aj sám zahral:

O svojom súkromí inak Halsey nerada hovorí, dlho sa nevedelo, že chodí s tureckým režisérom Alevom Aydinom, ktorý o nej nakrútil filmový dokument. Rovnako bolo prekvapením, že sa nedávno rozišli, ale chcú zostať naďalej v priateľskom vzťahu a spoločne sa starať o ich malého synčeka, aj keď speváčka prostredníctvom svojej právničky požiadala o plnú fyzickú starostlivosť o Endera. Nedokáže byť totiž bez neho ani počas jej nadchádzajúceho turné, tobôž, keď ho má ešte stále kojiť. Na jednom jej vystúpení si dokonca stláčala prsníky a vystrekovalo z nich mlieko.    

Divoška Halsey si úlohu matky užíva plnými dúškami: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa halsey (@iamhalsey)

Súvisiace články

Najčítanejšie