Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Influencerka Dominika s mega sexi tehotenskou fotkou! Po kope hejtov ostro zaútočila!
Zdielať na

Influencerka Dominika s mega sexi tehotenskou fotkou! Po kope hejtov ostro zaútočila!

Zdroj: Instagram/DM

Do sveta sociálnych sietí vstúpila známa influencerka Dominika Myslivcová (28) len ako jedenásťročná tínedžerka. Svojimi komentármi a radami o módnych trendoch zaujala a postupne si jej stránku obľúbilo vyše 300 tisíc sledovateľov. Ona sama sa nazýva blogerka, youtuberka, speváčka a herečka a má aj veľmi dobre rozbehnutý e-shop. Miluje život v luxuse a zrejme aj preto si vyberá zabezpečených partnerov. Vlani sa začala ukazovať s podnikateľom Zdeňkom Chytilom a tento rok vo februári už oznámila radostnú správu o očakávaní ich dieťatka. Okrem mnohých gratulácií ale nechýbajú ani hejty.

​Tak, ako je to už nejakú dobu zvykom medzi budúcimi mamičkami, aj Dominika Myslivcová sa rada chváli svojím rastúcim bruškom. Prvýkrát ho ukázala na fotke na Instagrame vo februári v sexi bielej čipkovanej bielizni s poznámkou "Projekt BABY" a hashatagmi "je to vonku", "budem mama" či "stále tomu neverím". Odvtedy sa s ním chváli pravidelne. Nedávno odletela za slnkom do Dubaja, kde sa vyfotila v poriadne sexi oze v luxusnej vani apartmánu Five Palm Jumeriah a zdieľala fotku spolu s druhou spred roku z tej istej vane a komentom: "Prosto rok sa s rokom zišiel." 

Nie každý jej však radosť dopraje a jej zaoblujúcu postavu kritizujú nevyberanými slovami. "Hnusných komentárov je dosť. Že som hroch, že som slizká, hnusná, nechutná, nevkusná. Že je hrozne nevkusné ukazovať brucho v plavkách a že je odporné sa na mňa vôbec pozerať. Je jedno, či sme tehotné alebo nie, ale že vôbec má niekto tú drzosť komentovať cudzie telo," rozhorčovala sa veľmi správne tehotná Dominika.

Dominika skúša kariéru na všetky strany:

"Potom sa čudujeme, že majú mladé dievčatá anorexiu a bulímiu, pretože sú medzi nami takí dementi, ktorí sa neustále navážajú do ľudí, ktorých ani nepoznajú. Tak by ma zaujímalo, aký pos*atý život musia mať tí ľudia, že dokážu niečo také napísať," odkázala s tým, že niektorí by nemali mať prístup na internet, lebo sa "správajú ako hovädá".

Ale hejteri nekomentujú negatívne iba jej telo, ale urážajú ju aj ako ženu a budúcu matku. "Je nutné, aby takéto ku*vy zapĺňali internet," kopol si do nej úboho jeden sledovateľ. "No strašné sa na ňu pozerať, až nechutné. To ako bude to dieťa vychovávať a mať rada? Neverím, bude mať opatrovateľku. Hlavne nech je otec dieťaťa boháč so zlatými kartami. Dieťa bude dojčiť náhradná matka," odsúdil Dominiku už vopred ďalší z neprajníkov. Ešteže ju to ako skúsenú a sebavedomú influencerku až tak veľmi neprekvapuje. A, našťastie, tých pekných komentárov, kde fanúšikovia vyzdvihujú jej krásu a vyjadrujú obdiv dostáva viac. Jej partner ale radšej komentáre vraj vypína a nerád sa ukazuje na verejnosti. Súkromie si však chce chrániť aj Dominika, možno práve príchod bábätka všetko zmení.

Dominika rada provokuje, to je isté:

Najčítanejšie