Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Stará láska nehrdzavie? Aniston na romantickej večeri s exmanželom, s ružou v ruke!
Zdielať na

Stará láska nehrdzavie? Aniston na romantickej večeri s exmanželom, s ružou v ruke!

Zdroj: Instagram/JA

Sympatickej americkej herečke Jennifer Aniston (54) to síce s manželstvami nevyšlo, ale po rozvode akoby sa jej vzťah s exmanželmi ešte zlepšil. Možno aj preto sa do ďalšieho manželstva, ale ani vážneho vzťahu nehrnie. Po komplikovanom rozvode jej prvého manžela Brada Pitta (59) s Angelinou Jolie (47) sa zdalo, že by nebol proti návratu k Jen ale tá si zvolila radšej priateľstvo, keď ho pozvala aj na jej narodeninové oslavy. Odpútať od Jennifer sa ale zjavne nechce ani jej druhý exmanžel, Justin Theroux (51).

​Zdá sa, že Jennifer Aniston dokáže byť nad vecou v súkromných záležitostiach vo vzťahu s jej partnermi. Život jej, žiaľ, nedoprial potomka, ale vedela si to vynahradiť skvelou kariérou, keď sa dostala až na vrchol slávy. Zostala jej však potrebná pokora a k ľuďom pristupuje s empatiou, pričom rada používa svoj dar humoru. Niet divu, že ju ľudia majú radi. "Som úprimný, keď hovorím, že si naše priateľstvo vážim. Aj keď nemôžeme byť spolu, stále si prinášame radosť v spojení s priateľstvom," zveril sa jej exmanžel Theroux. Oboch nedávno videli spolu na rande v New Yorku a zdalo sa, že ich vzťah je veľmi srdečný.

Paparazzi zaznamenali príchod Jennifer Aniston, oblečenú v elegantnom ľahkom čiernom kabáte do elitnej newyorskej reštaurácie, kde sa stretla s exmanželom Justinom Therouxom na večeri spolu s ich priateľmi Jasonom Batemanom a jeho manželkou Amandou Ankou. Pozornému oku prítomných neušlo, že počas celej večere štvorice vyzeralo, že Aniston a Theroux si výborne rozumejú, akoby prosto tvorili pár. Ako neskôr prezradil jeden zo svedkov, pred odchodom sa intenzívne objímali. Krátko nato herečka odišla s jednou červenou ružou v ruke, po tom všetkom nečudo, že sa začali šíriť reči o obnovení vzťahu.

Paparazzi prichytili prominentných exmanželov na spoločnej večeri: 

Jennifer a Justin spolu začali chodiť v roku 2011 a od roku 2015 boli tri roky aj manželmi. Po rozvode ale zostali priateľmi a otvorene sa podporovali na sociálnych sieťach, no viackrát dokonca aj spolupracovali. V marci 2021 Theroux uviedol, že sa navzájom sledujú nielen na sociálnych sieťach, ale nemá problém vystupovať ani v jej televíznej The Morning Show. Neskôr opäť potvrdil ich dobrý vzťah. "Povedal by som, že sme zostali priateľmi. Nehovoríme spolu každý deň, ale voláme si. Voláme si cez FaceTime. Píšeme si," vymenoval spôsob ich kontaktov. "Nemali sme taký dramatický rozchod a máme sa stále radi," dodal na objasnenie, pričom ich rozvod skutočne mnohí nechápali. Ako vidno z ich nedávneho stretnutia v New Yorku, vzťah ostal stále výborný, no podobne to má Aniston aj s Pittom, no do vzťahov sa už nehrnie.

Justin Theroux je poriadny fešák, mnohí fanúšikovia Jennifer by sa potešili, ak by si k sebe našli opäť cestu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @justintheroux

Súvisiace články

Najčítanejšie