Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Je to rakovina! Kardashianka ukázala jazvu na TVÁRI po odstránení nádoru!
Zdielať na

Je to rakovina! Kardashianka ukázala jazvu na TVÁRI po odstránení nádoru!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa pýtali fanúšikovia Khloe Kardashian (38), čo to má na tvári, keď vo februári na sociálnej sieti zdieľala fotografiu z fitness, sa rozhodla vyrozprávať celý príbeh. V novej upútavke na ďalšiu sériu reality seriálu "Kardashianky" prezradila viac podrobností o jej rakovine kože a strachu, ktorý mala. Po prvýkrát odhalila diagnózu melanóm v októbri, pričom podrobne opísala svoju skúsenosť, ktorá sa podľa jej slov začala už pred niekoľkými mesiacmi, keď si prvýkrát všimla malú hrčku na tvári. Khloe ale ešte ako tínedžerke odstraňovali melanóm z chrbta, má na tento typ rakoviny zrejme predispozície.

​Všetko sa to začalo nenápadne, keď Khloe Kardashian uvidela na líci malú hrčku, nevenovala tomu väčšiu  pozornosť. "Keď som si všimla malú hrčku na tvári, predpokladala som, že ide len o pupák. Keď však po siedmich mesiacoch nezmizol, rozhodla som sa podstúpiť biopsiu," vysvetľovala na Instagrame. "O niekoľko dní neskôr mi povedali, že musím okamžite podstúpiť operáciu na odstránenie nádoru z mojej tváre," dodala s tým, že išlo o zhubný melanóm. Udialo sa to ešte vlani v októbri a priznala, že mala veľký strach, poriadne nespala a schudla, čo potvrdila aj jej sestra Kendal Jenner. 

Khloé ostala poriadna jazva:

Instagram/KK

Po operácii si musela dávať na tvár náplaste a mnohí jej fanúšikovia sa jej v komentároch pýtali, čo to má na tvári. V upútavke na tretiu sériu Kardashianiek ukázali na ilustráciu fotografiu jej stehov na líci po operácii, čo nevyzeralo ani trochu dobre, a hneď na to zverejnila videjko s náplasťou na tvári kvôli hojeniu a prevencii pred narušením a zhoršením jazvy. "Melanóm je smrteľný," konštatuje dramaticky Khloé v jej spovedi. "Je to oveľa vážnejšie, ako som predpokladala. Mám predispozíciu na melanóm. Ale aj tí z vás, ktorí ju nemajú, choďte na kontroly. Prosím, berte to vážne a robte si pravidelné samovyšetrenia, ako aj chodievajte na ročné prehliadky," vyzvala divákov v novej upútavke.  

V najnovšej upútavke k šou Kardashians opísala Khloé svoj strach z vážnej diagnózy: 

"Som vďačná, že sa môžem podeliť o to, čo doktorka Fischer dokázala - všetky okraje sa zdajú byť čisté a teraz sa spustil proces hojenia," uviedla po operácii Khloé. "Takže... naďalej budete vidieť moje náplaste, a keď mi dovolia, uvidíte aj jazvu (a rez na líci po odstránení nádoru), ale dovtedy dúfam, že sa vám bude páčiť, ako úžasne vyzerajú tieto náplaste na tvári," oznámila s kvapkou irónie. Nezabudla ani na prácu lekárov. "Ďakujem mojim úžasným lekárom! Som vám nesmierne vďačná. Viem, ako veľmi ste nechceli rezať do mojej tváre, ale napriek tomu ste išli do toho, aby ste ma zachránili. Som veľmi vďačná, že sme to podchytili včas. Mala som obrovské šťastie. Jediné, čo mi z toho zostalo, je jazva na pamiatku. Väčšina ľudí také šťastie nemá," zdôraznila až prekvapivo pokorne táto hviezdička z celebritnej rodiny.

Khloé aktuálne nosí poriadnu náplasť:

Instagram/KK

Khloé za posledný rok veľmi pochudla, kým mnohí tvrdia, že je to vďaka "zázračným", no škodlivým tabletkám na chudnutie, iní stratu váhy pripisujú práve liečbe melanómu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie