Jasno
16°
Bratislava
TOTO nie je ženský zadok! Vizážista hviezd ho chce mať ako Nicky Minaj!
Zdielať na

TOTO nie je ženský zadok! Vizážista hviezd ho chce mať ako Nicky Minaj!

Zdroj: Instagram/RV

Známe heslo, proti gustu žiadny dišputát, rozhodne platí v prípade hollywoodskeho vizážistu Rudyho Villalobos (27), ktorý sa rozhodol zviditeľniť svojou vizážou, konkrétne - najmä zadkom. Trúfa si dokonca aj prekonať raperku Nicki Minaj (40), ktorej silikónové pozadie má naozaj gigantické rozmery. Zrejme veľmi dobre pochopil, že ak sa chce presadiť v Hollywoode, musí niečím zaujať. Je mu vraj jedno, že pri zákrokoch trpí.

​V mekke filmového priemyslu v Hollywoode sa pohybujú tisícky nádejných hviezd, ale minimu z nich sa podarí aj uspieť. Sen o živote v sláve spojenej s luxusom a blahobytom je často tak silný, že ani prípadný problém dosiahnuť to na úkor svojho zdravia nie je pre niektorých stopkou. Priam ako memento znie vyjadrenie jedného z týchto adeptov na slávu, zatiaľ "len" úspešného vizážistu Rudyho Villalobos, ktorý ohľadom jeho plastík zadku v rozhovore pre Allhihop tvrdí: "Mohol by som zomrieť, ale je mi to jedno." Možno ani netuší, že skutočne by pri nevydarenom zákroku aj mohol, ako sa za ostatných pár dní stalo hneď dvom mladým ľuďom.

Potomok chudobných prisťahovalcov v tomto slávnom meste plnom hviezd nemá problém s nie celkom zvyčajnou prezentáciou zadku, ktorý si dáva plasticky upravovať. Ani v LA to pritom medzi mužmi nie je zvykom, drvivá väčšina záujmekýň o zväčšovanie pozadia sú ženy. Aj Rudyho inšpirovala raperka Nicky Minaj s jej obrím pozadím. "Chcem mať zadok aspoň tak veľký, ako má Nicki Minaj. Milujem výplne pozadia. Nikdy som nepočul žiadnu pesničku o malých zadkoch," zamýšľal sa hlboko Rudy. Teraz sa mladík chváli bizarným rozhodnutím: "Pery som si dal prvýkrát napichať botoxom v dvadsiatke a okolo 24 som začal chodiť na injekcie do pozadia."

Veľké zadky sú častá téma aj v klipoch raperov zo zámoria, Nicky Minaj ten svoj ukazuje rada:

Veľkosť svojho pozadia plánuje ale Rudy Villalobos ďalej ešte zväčšovať odsatím tuku z iných častí tela, ktorý bude potom vpravený do jeho zadku. Fotografie jeho už teraz impozantného pozadia zdieľa na sociálnych sieťach a zjavne má úspech. "Môžem zomrieť, ale je mi to jedno, tá bolesť za to stála. Nič ma nezastaví, aby som svoj zadok naďalej nezväčšoval," tvrdí tento ambiciózny mladík zrejme posadnutý víziou slávy. "Každý chce mať pekný, perfektne guľatučký zadok, či si to prizná, alebo nie. Úprimne, nehľadiac na to, koľko drepov urobíte, cvičením sa to nedá dosiahnuť. Spevníte ho a vytvarujete, ale nedosiahnete perfektný guľatý tvar," tvrdí telom a najmä zadkom posadnutý adept na hollywoodsku slávu. Zvolil však cestu, ktorá mu zaručí skôr slávu na OnlyFans a Grindri, ale asi aj to sa počíta.

Najčítanejšie