Skoro jasno
20°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Sotva sa stal otcom filmový Harry Potter, už aj hlási tehotenstvo jeho láska Ginny!
Zdielať na

Sotva sa stal otcom filmový Harry Potter, už aj hlási tehotenstvo jeho láska Ginny!

Archívna reportáž

Detskí herci z potteroviek sú už zrelí dospelí

Šťastnú správu o tehotenstve oznámila herečka Bonnie Wright (32), známa ako Ginny Weasley z potteroviek, rok po jej svadbe s Andrewom Lococom (38). Ako zanietená ekologická aktivistka si za pozadie na fotku s jej zaguľateným bruškom vybrala krásnu prírodnú scenériu rozkvitnutých kalifornských hôr. Hoci je rodená Londýnčanka, rozhodla sa pre život na opačnom konci USA. Spolu s manželom sa vlani po svadbe presťahovali z LA do San Diega. Veľmi sa tešia na očakávaný prírastok do ich rodiny.

​Pre Bonnie Wright je popri herectve a filmárstve veľmi dôležitou oblasťou jej záujmu ekológia a ochrana planéty a ľudstva pred znečistením, ktoré spôsobuje ľudská činnosť. Je ambasádorkou charitatívnych organizácií ako Greenpeace, Rainforest a Lumos, ale angažuje sa aj v ďalších. V roku 2017 sa zúčastnila plavby loďou Arctic Sunrise patriacej Greenpeace, ktorá monitorovala plastový odpad v oceánoch. "Každý kúsok plastu, ktorý som kedy použila, je stále kdesi na tejto zemi, a to je desivé," dáva do pozornosti nemilý fakt. Bonnie sa podieľala aj na akcii Lumosu v Haiti, aby pomohla nájsť tisícom deti v sirotincoch ich príbuzných.

Svoje osobné šťastie našla Wright v partnerovi Lococovi, s ktorým si vlani na prvý jarný deň povedali v kalifornskom The Ecology Center v San Juan Capistrano svoje áno. Zoznámili sa na silvestrovskej party v roku 2018 a spoznávali sa štyri roky, aby zistili, že chcú svoje životy zviazať aj manželským sľubom. Na fotkách zo svadby, ktoré Bonnie zverejnila na Instagrame, priam žiaria šťastím. A po roku majú ďalší dôvod na radosť. "Budeme mať bábätko, sme tak šťastní, že s ním budeme zdieľať túto krásnu Zem. Aká divoká a pokorná cesta je tehotenstvo, transformácia, aby sa vytvoril priestor pre nový život. Andrew a ja sa nevieme dočkať, keď stretneme naše dieťa neskôr v tomto roku a staneme sa rodičmi," oznámila šťastnú novinu spolu s fotkou na Instagrame. 

Ginny si ako dievča zahrala v slávnej čarodejníckej ságe lásku Harry Pottera: 

Nepochybne sa nový človiečik po narodení dostane do skvelej rodiny s kreatívnymi a starostlivými rodičmi. Bonnie má talent nielen na herectvo, ale aj krásne spieva a hrá na klavír a skladá aj piesne. Okrem toho je aj filmárkou, nakrútila niekoľko krátkometrážnych filmov na rôzne zaujímavé motívy. Ako prvý režírovala v roku 2014 film Fade to Gold, kde  predstavila kreatívny dizajn šperkov jej rodičov. Jej filmová séria Sextant obsahuje témy kozmického poriadku a poézie. Vlani v apríli vydala svoju prvú knihu Go gently/Choď jemne: Akčné kroky k starostlivosti o seba a planétu. Ale to najkrajšie, čo ju čaká, bude zrejme jej rola mamy.  

S radostnou novinkou zo života sa Bonnie pochválila na sociálnych sieťach: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Súvisiace články

Najčítanejšie