Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Matušovci sa sťahujú k Bohušovmu fanúšikovi! Spevák musel vysvetľovať exekúcie!
Zdielať na

Matušovci sa sťahujú k Bohušovmu fanúšikovi! Spevák musel vysvetľovať exekúcie!

Zdroj: Facebook/BM

Zdá sa, že peripetie s bývaním manželského páru speváka Bohuša Matuša (49) a Lucie Matušovej (19) sa zakrátko už skončia. Po troch sťahovaniach behom dvoch rokov sa už snáď usadia na dlhšie v rodinnom dome na okraji Prahy so záhradou. Tento prenájom je vraj extra výhodný - postaral sa oň Bohušom fanúšik. Treba už len dúfať, že sa opäť nesklamú, to už by bolo skutočne podozrivé a nejeden človek by si pomyslel, že je azda chyba na ich strane.

​Za to, že manželia Matušovci nie vždy celkom zvládajú situácie, ktoré im prináša osud, môže zrejme u oboch nezrelosť a neskúsenosť. Zatiaľ, čo u Lucii je to spôsobené zrejme vekom, u Bohuša skôr mentálnym nastavením, keď sa stále cíti byť chlapcom, ako sám priznal. Len tesne pred päťdesiatkou sa konečne stal otcom, keď jeho mladučká partnerka, ktorá nemala ani osemnásť, porodila ich dcérku Natálku. V deň jej plnoletosti v máji pred dvomi rokmi uzavreli manželstvo. Svoje spoločné hniezdočko na výchovu potomka ale doteraz nenašli, keď sa už trikrát počas ich vzťahu museli sťahovať. A to už pomýšľajú aj na ďalšieho potomka.

Po tom, čo sa vlani tesne pred Vianocami nasťahovali do prenajatého priestranného bytu s krásnym výhľadom z najvyššieho poschodia paneláku, im majiteľka už na druhý mesiac bývania oznámila, že sa musia do troch mesiacov vysťahovať, lebo sa byt rozhodla predať. Pritom si ho už vymaľovali a zariadili novým nábytkom, ktorý vyberali na mieru do bytu.

Takéto romantické vyznanie venoval spevák manželke:

Aktuálne už nastal moment, keď odbíjajú posledné dni v byte, no budú mať problém aj so sťahovaním, keďže sa nezmestia všetky kusy do výťahu. "Momentálne sa snažíme predať aspoň niektoré kusy nábytku, pretože do nášho nového domu sa nám už nehodia, navyše je zariadený, takže ho ani nevyužijeme," položil na margo problému s nábytkom s úsmevom otázku Matuš, ale na duši ho hreje nová ponuka na bývanie. "Dúfam, že to už teraz bude bez problémov. Zatiaľ všade, kde sme bývali, sa vždy niečo objavilo. Ale na výchovu detí treba trochu pokoja. Dom je naozaj veľký, má sto metrov a je k nemu aj veľká záhrada. Ponúkol mi ho jeden z mojich fanúšikov, ktorý mi napísal. Ponúkol mi, že by sme mohli bývať v dome, ktorý mu patrí. Je to naviac za bagateľ, takže sme naozaj veľmi radi, že to takto vyšlo," vyjadril sa nadšene k ponuke. 

No aby nebolo všetko dokonalé, Matuš musel aktuálne riešiť istú nepríjemnosť s exekúciami. Lepšie povedané, ani nie tak s nimi, ako s ohováraním neprajníkov. A tak sa už musel ozvať. "Stále ma niekto obviňuje, že mám kopu exekúcií a podobné nezmysly. Tak tu je pravda," napísal k screenshotu obrazovky z registru exekúcií, kde na jeho meno nie je vedená ani jedna. Ale kto a prečo má potrebu tak Bohuša ohovárať už neprezradi. Pravda ale je, že odkedy je s o 30 rokov mladšou Luckou, mnohým leží v žalúdku. Snáď s tým aj počítal...

Najčítanejšie