Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nezbedník Louis oslávil narodeniny! Ten výraz na najnovších fotkách až šokuje podobou!
Zdielať na

Nezbedník Louis oslávil narodeniny! Ten výraz na najnovších fotkách až šokuje podobou!

Archívna reportáž

Hoci najväčšia udalosť britskej kráľovskej rodiny, teda korunovácia kráľa Karoli III. a jeho manželky Camilly, bude až 6. mája, rozhodne sa nezabudlo ani na piate narodeniny najmladšieho potomka princa a princeznej z Walesu, malého nezbedníka Louisa. Oslávil ich 23. apríla doma s rodičmi a pri tej príležitosti na svojej stránke zverejnili jeho dve nové fotografie, ktoré nafotila fotografka Millie Pilkington ešte začiatkom mesiaca.

​Malý oslávenec Louis rozhodne nepatrí medzi utiahnuté deti. To, čo predvádzal minulý rok počas diamantových osláv kráľovnej Alžbety II., ho vynieslo razom medzi najobľúbenejšie deti širokej rodiny. Jasne dával najavo, že ho veľmi nebaví plniť pokyny podľa pravidiel paláca a robil si po svojom, nechýbali grimasy, vyplazoval jazyk, odvrával mame a vrtel sa na kresle, keď mal pokojne sedieť. Zdá sa, že za ten rok prešiel výcvikom, aby nebol centrom nežiadanej pozornosti aj počas korunovácie starého otca. Na tohtoročnú veľkonočnú omšu vo Windsore už kráčal popri mame spôsobne. 

Päťročný Louis je štvrtým v poradí na trón za svojím otcom a dvomi staršími súrodencami. Nedá sa nevšimnúť, že sa veľmi podobá na svojho deda z maminej strany, Michaela Francisa Middletona, no už na prvý pohľad je aj celá mama - princ William v tomto prípade veľmi genetickú stopu na podobe nezanechal. Po tom, čo vlani v septembri odišla na večnosť kráľovná Alžbeta II. získala Kate Middleton titul princezná z Walesu a tým v kráľovskej hierarchii povýšila. Pribudli jej tým ďalšie povinnosti reprezentovať kráľovskú rodinu, ale na svoje deti si nájde čas vždy. Veľmi radi trávia všetci svoj čas na ich vidieckom sídle Anmer Hall v severnom Norfolku, kde oslavoval malý Louis vlaňajšie narodeniny. Tam spojili príjemné s užitočným a popri hrách s deťmi, nafotila Kate Louisa pri hre s kriketovou loptičkou na neďalekých piesočných dunách a štyri zábery zverejnili na ich stránke.

Prince Louis je poriadny výmyselník, ktorý sa len tak nemieni podrobiť prísnym kráľovským pravidlám: 

Azda aj po kritike kráľovského fotografa Johna Swannella, že princezná z Walesu berie prácu profesionálnym fotografom, keď rodinné fotografie robí sama, si tento rok na fotenie Louisa vybrala fotografku Millie Pilkington. Začiatkom mesiaca vo Windsore nafotila vysmiateho princa vo fúriku s pokosenou trávou, na ktorom ho viezla mama. "Niekto tu bude mať päť rokov," stálo v komentári pri rozkošnej fotografii na Instagrame a nechýbala ani gratulácia. Ďalšie komentáre nedali na seba dlho čakať, vo všeobecnosti len a len nadšené. "A niekto už tu nie je bábätko," pripomenul realitu niekto z mnohých komentujúcich. O chvíľu čaká oslava aj jeho staršiu sestru princeznú Charlottu, ktorá 2. mája dovŕši osem rokov. A potom už rodinu čaká 6. mája očakávaná veľká oslava korunovácie kráľa Karola II. a jeho manželky Camilly, ale aj oslava narodenín Louisovho bratranca Archieho.

Malý Louis oslávil už 5 rokov:

Súvisiace články

Najčítanejšie