Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
O čom sa šepkalo sa už zdá byť realitou! Harry do toho ide BEZ Meghan!
Zdielať na

O čom sa šepkalo sa už zdá byť realitou! Harry do toho ide BEZ Meghan!

Archívna reportáž

Okolo príchodu Sussexovcov na korunováciu britského kráľa Karola III. sa šíri ešte stále veľa dohadov. Aj keď podľa vyjadrenia zdrojov z kráľovského paláca oficiálnu pozvánku dostali, nevyzerá, že je ich príchod v skutočnosti až tak žiadúci, a týkať by sa to malo najmä Meghan. Všeobecne panuje totiž názor, že za všetkými atakmi voči najvyšším predstaviteľom britského kráľovského dvora je ona a veľmi silno ovplyvnila aj manžela princa Harryho.

​Mladší syn kráľa Karola III., princ Harry (38), bol, kým sa neoženil s neveľmi známou americkou herečkou Meghan Markle (41), považovaný za snáď najobľúbenejšieho člena kráľovskej rodiny, ktorému nikdy nechýbal na tvári šibalský úsmev. Briti mu dokázali bez väčších problémov odpustiť všelijaké jeho výstrelky a prešľapy, ba sa im to zdalo byť priam sympatické oproti suchopárnemu správaniu ostatných členov kráľovskej rodiny v ich snahe zachovávať prísne pravidlá etikety kráľovského dvora. Pre jeho spontánnosť ho mala mať v obľube aj už zosnulá kráľovná Alžbeta II., ku ktorej sa vraj často utiekal po radu a vnímavú náruč. Takúto podporu zrejme pocítil princ Harry aj u Meghan.

Tá mala podľa vyjadrení v britských médiách, iba krátko predtým, ako si začala s princom, priam poľovať po nejakom celebritnom Britovi, kráľovská rodina pritom bola vraj úplny sen. Ktovie, či už niečo netušila, kto to má byť aj konkrétne, keďže ju mala s Harrym zoznámiť údajne ich spoločná známa. To je však už dávno minulosť, Harryho má Meghan celkom v rukách, ako sa zdá, a nezmohla proti tomu nič ani kráľovská rodina, keď ho vraj jeho otec aj brat mali brzdiť pred rozhodnutím vstúpiť do manželstva.

Dokument Harry&Meghan spôsobil, podľa očakávania, veľký rozruch:

​Meghan si iste uvedomuje svoje maslo na hlave, a tak sa nepredpokladá, že by sa opovážila prísť na korunováciu svojho svokra do Británie, kde ju všeobecne ľudia neobľubujú. Po odvysielaní dokumentu Harry&Meghan a vydaní Harryho memoárov Spare/Náhradník, začala Sussexovcom nielen v Británii ešte prudšie klesať popularita a ctižiadostivá Meghan vraj preto zúri, dokonca sa od Harryho knihy aj dištancuje. Ten sa teraz bude musieť zaobísť bez nej.

​Podľa vyjadrenia bývalého komorníka princeznej Diany, Harryho matky, príde totiž na korunováciu iba on sám. "Bolo by to najmä pre ňu neuveriteľne nepríjemné. Nemyslím si, že je dostatočne statočná sa pozrieť do očí rodine, ktorú zdiskreditovala," uviedol Paul Barrell pre denník Mirror. V kuloároch vraj panuje mienka, že aj vo vzťahu Sussexovcov panuje napätie nielen po vydaní Harryho memoárov, ale aj preto, že ocitli aj v kultovom seriáli South Park, kde ich poriadne zosmiešnili. Ale Meghan už aj vlani dokázala, že má hrošiu kožu, keď s Harrym prišla na diamantové oslavy vládnutia kráľovnej Alžbety II., a krátko na to aj na jej pohreb. Tentokrát je ale situácia ešte značne vyhrotenejšia, keď im kráľ Karol III. odobral aj ich britské sídlo.

Najčítanejšie