Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Meghan a Harry šokujú! Tretie dieťa?!
Zdielať na

Meghan a Harry šokujú! Tretie dieťa?!

Archívna reportáž

Sussexovci boli v Británii náhodou práve v čase, keď kráľovná skonala

Vyvrcholením odcudzenia sa manželského páru Sussexovcov s britskou kráľovskou rodinou je zrejme uvedenie škandalózneho dokumentárneho seriálu a memoáre princa Harryho, ktoré majú vyjsť v januári. Po rozhovore s Oprah Winfrey vlani v marci, keď pár zaútočil aj na najvyšších členov kráľovskej rodiny a obvinil jedného z nich dokonca z rasizmu, v tomto trende pokračujú. Aj keď sa zatiaľ nikto z kráľovského paláca k tomu nevyjadril, v britskej spoločnosti vyvolal dokument pobúrenie a mnohí žiadajú, aby ich kráľ Karol III. zbavil titulov. Oni by ho vraj chceli obmäkčiť ich ďalším dieťaťom.

Princ Harry sa ešte v júli 2019 v rozhovore pre časopis Vogue vyjadril, že vždy chcel mať deti, ale zdôraznil, že "maximálne dve" - kvôli preľudneniu planéty. Preto je veľmi prekvapujúce, že by pár uvažoval o ich treťom potomkovi. Ich dcéra Lilibet sa narodila vlani v júni, Archie má už 2,5 roka. No tretie dieťa by azda mohlo prelomiť ľady v kráľovskej rodine, šíria sa klebety.

Denník Woman's Day informoval, že najmä Meghan Markle má údajne v pláne porodiť ešte aj tretie dieťa. Je si vraj vedomá, že ich ďalšie dieťa by mohlo napraviť roztržku s kráľom Karolom III., princom Williamom a jeho manželkou Kate, ako aj ďalšími členmi kráľovskej rodiny."Ak by sa Meghan a Harry stali rodičmi opäť v priebehu tých nasledujúcich približne deviatich mesiacov, ich nádejou by bolo, že by im kráľovská rodina, najmä Charles, ktorý si potrpí na vnúčatá, mohla odpustiť," uviedol kráľovský zdroj pre spomínanú publikáciu. Hlavná iniciátorka odchodu z kráľovského paláca si má zrejme uvedomovať, že jednou z možností ako si udobriť svokra, by bolo ďalšie kráľovské dieťa, lebo kráľ má veľmi rád svoje vnúčatá. 

Dokument o Meghan a Harrym miestami pripomína typickú hollywoodsku reality šou: 

Vojvodom zo Sussexu vážne hrozí, že po tom, čo kvôli obrovskému honoráru šplhajúcemu sa k 100 miliónom, boli ochotní nakrútiť dokument pre Netflix a riadne v ňom opľuť britských monarchov, im odoberú šľachtické tituly a možno aj prístup do kráľovskej rodiny. Zdroj z ich blízkosti sa vyjadril, že Sussexovci po skone kráľovnej zhodnotili ich činy a život a nádej vidia práve v treťom potomkovi. "Obaja sú úplne otvorení tejto možnosti a boli by radi, keby sa to stalo. Bolo by skvelé, keby Archie a Lilibet mali ďalšieho súrodenca," objasnil plány kráľovských rebelov, ktorí by ale azda mali skôr prestať vyrábať dokumenty, písať knihy a dávať rozhovory v tom duchu, ako to robia, a bolo by to pre všetkých jednoduchšie.

Meghan, Harry a ich deti Archie a Lilibet: 

Súvisiace články

Najčítanejšie