Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Čo to vyvádza? Langmajer pred týždňom dýchal s prístrojom, teraz si už trúfol plávať v ľadovej vode!
Zdielať na

Čo to vyvádza? Langmajer pred týždňom dýchal s prístrojom, teraz si už trúfol plávať v ľadovej vode!

Archívna reportáž

O českom hercovi Jiřím Langmajerovi (56) je známe, že je hypochonder. Až príliš dbá na svoje zdravie, ako to o ňom s humorom tvrdí aj jeho manželka Adéla Gondíková (49), a aj to sám priznáva. Na prevenciu proti chorobám používa všetky možné prostriedky, najmä prírodného pôvodu. Adéla priznala aj to, že doma majú kopy vriec s bylinami. Okrem toho sa Jiří venuje dlhodobo aj otužovaniu a prechádzkam so psom za každého počasia. Chorobám sa ale aj tak občas nevyhne, ako sa stalo aj nedávno.

​Neskorá jeseň s typickým nevľúdnym počasím sa prejavila u obyvateľstva zvýšeným výskytom prechladnutí a chorôb. Jiří Langmajer musel odložiť pre zdravotnú indispozíciu aj svoje vystúpenia v divadle. "Ospravedlňujem sa všetkým divákom za odložené predstavenia, ale asi by som vás veľmi nepotešil," stálo v texte na profile jeho instagramového účtu. Inak donedávna neveľmi o svojom súkromí zdieľny herec si počas pandémie covidu založil tento profil, aby mohol aspoň takouto formou komunikovať so svojimi fanúšikmi a priaznivcami. Zrejme sa mu to zapáčilo, lebo v tom pokračuje aj naďalej. A občas zdieľa aj celkom pikantné veci zo súkromia. 

Langmajer pred týždňom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Sotva pár dní po tom, čo sa herec ako-tak pozviechal z choroby, veselo pokračuje v otužovaní. Zdieľal video, kde sa spokojne kúpe vo vode, ktorá mala len niečo vyše troch stupňov Celzia. Azda každý človek by si povedal, že krátko po chorobe, keď si dokonca musel pomáhať inhalátorom a bolo jasné, že na tom nie je celkom dobre, by ešte nemal telo šokovať. Langmajer ale zjavne nedbá na zdravý rozum a už aj pokúša osud. Snáď mu to otužovanie aj v tejto situácii len prospeje a nepoženie ho znovu do postele.

Jiří Langmajer si zahral vo filme Po čom muži túžia, pozrite si k nemu krátku ukážku:

S otužovaním je spojené aj Langmajerovo vtipné, no aj odvážne video, keď ukázal sledovateľom úplne všetko! "Mám malého pinďúra, ale som šťastný," vtipne okomentoval stav po vyjdení z ľadovej vody. Inokedy sa zas pre zmenu ukázal obnažený v saune. Prudká zmena medzi teplotami prispieva tiež k otužovaniu organizmu, ako to majú už stáročia vyskúšané v severských krajinách. Či ale takto vyvádzajú aj po tom, čo sa sotva pozviechali z choroby, už jasné nie je.

Jirka sa po chorobe rozhodol opäť nakopnúť imunitu otužovaním:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Súvisiace články

Najčítanejšie