Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Krutý osud seriálovej hviezdy! Zastrelili mu otca, zavraždili sestru, bratia sa utopili...
Zdielať na

Krutý osud seriálovej hviezdy! Zastrelili mu otca, zavraždili sestru, bratia sa utopili...

Zdroj: youtube/screenshot

Patril medzi najväčšie hviezdy 90. rokov, zlatej éry sitcomov. Jednou z najlepších situačných komédií bol rozhodne seriál Frasier a hlavný predstaviteľ sympatického psychiatra a rozhlasového moderátora Frasiera Cranea sa stal skutočne hviezdou. No o čo viac žiaril dnes už 67-ročný Kelsey Grammer v profesionálnom živote, o to temnejší bol jeho súkromný život.

​Pred kamerou pôsobil ako veselý chlapík, ktorý pomáhal poslucháčom rádia riešiť ich životné problémy. V skutočnosti by ale Grammer potreboval pomôcť s vyrovnávaním sa s tragédiami v jeho vlastnom živote. Ešte predtým, ako Frasier odštartoval, Kelsey prežil život plný nepredstaviteľných tragédií, zhrnul portál Mirror.

Jeho starý otec zomrel na rakovinu vo veku 63 rokov, keď mal Kelsey 12 rokov, a o dva roky neskôr jeho otca zastrelil psychopat, ktorý ho v noci vylákal pred dom a podpálil mu auto. Páchateľa však neskôr uznali za nevinného z dôvodu nepríčetnosti a poslali ho do psychiatrického zariadenia.

Pripomeňte si skvelé momenty z úspešného sitcomu:

V roku 1975 bola Kelseyho 18-ročná sestra Karen brutálne znásilnená, dobodaná na smrť a pohodená na parkovisku prívesov v Colorade. Práve Kelsey, vtedy 20-ročný, identifikoval jej telo a povedal, že jej smrť ho "takmer zničila". Tragédia sa zopakovala len o päť rokov neskôr, keď jeho nevlastní bratia Stephen a Billy Grammer zahynuli pri potápaní pri pobreží ostrova Svätý Tomáš v júni 1980.

Kelsey síce má profil na Instagrame, no už pekný pár rokov ho nepoužil:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KelseyGrammer (@mrkelseygrammer)

Stephen utrpel embóliu po tom, čo sa príliš rýchlo vynoril, ale nikto nevie, čo sa stalo Billymu. Záchranári sa domnievajú, že ho zožrali žraloky. A v roku 2001 zahynul pri teroristických útokoch 11. septembra Kelseyho blízky priateľ a bývalý producent Frasiera David Angel. Cestoval so svojou manželkou letom číslo 11 spoločnosti American Airlines, teda prvým lietadlom, ktoré narazilo do Svetového obchodného centra.

Na otázku, ako sa naučil vyrovnať s takým obrovským smútkom, Kelsey v roku 2017 povedal: "Jednoducho som tú bolesť odložil tam, kde je: do minulosti. Ale je to bolesť, na ktorú môžete vždy znova naraziť - je s vami 24 hodín denne, najmä v prípade tragickej smrti, a tých bolo niekoľko. Je to jednoducho súčasť života. Možno som sa to naučil trochu skôr ako väčšina, ale tak to prosto chodí". Samotný Grammer utrpel v roku 2008 náhly infarkt počas jazdy na paddleboarde na dovolenke na Havaji. Hoci jeho zástupcovia tvrdili, že išlo o ľahký infarkt, Kelsey neskôr prezradil, že sa mu srdce úplne zastavilo a od smrti ho delili len okamihy. Grammer je štvrtýkrát ženatý a má sedem detí s tromi ženami. Už čoskoro sa môžu fanúšikovia Frasiera tešiť na obnovenie tohto skvelého sitcomu po 18 rokoch od poslednej klapky.

Najčítanejšie