Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rytmus s Jasminou zverejnili rodinnú fotku aj s chlapčekom! A spôsobili tým ošiaľ!
Zdielať na
Hudba

Rytmus s Jasminou zverejnili rodinnú fotku aj s chlapčekom! A spôsobili tým ošiaľ!

Archívna reportáž

Krízu pocítili každý, aj Jasmina

Patrik a Jasmina Vrbovskí sa vybrali nadýchať vianočnej atmosféry do mesta, kde sú predsa len o niečo viac v anonymite, ako na Slovensku. Skutočne ale len o niečo, nakoľko v susednej Viedni sú v každom prípade "davy" Slovákov, najmä v predvianočnom čase - či už pre nákupy, alebo pre vychýrené miestne vianočné trhy.

​Jasmina je vo Viedni ako doma - žije tam jej otec aj milovaná staršia sestra Alexandra. Tentokrát ale vyrazili nielen za vianočnou atmosférou, ale aj na koncert Edina Dervišhalidovića, či lepšie povedané Dina Merlina (60). Ide o jedného z najpopulárnejších bosanskohercegovských spevákov a ako je zjavné, nie je to len bosanskohercegovčanka Alagič, ktorá ovláda všetky jeho hity.

Pekne si zanôtil aj Rytmus, ktorý sa pridal k manželke a švagrinke do napráskanej viedenskej mestskej haly a spoločne si užili skutočne krásny hlas tohto umelca a jeho veľké balkánske hity. Jasmina bola dočista vo vytržení, ako je známe, hity od Jadranu sú jej srdcovkou a "béka" si ich azda pravidelne.

Rytmus si trúfne na čokoľvek:

​Kým videjko z koncertu sledovateľov tohto páriku pobavilo, fotka, ktorú zverejnili o niečo neskôr už priam vyrazila dych. Jasmina a Patrik sa totiž odfotili v trojici, z priameho pohľadu, aj s chlapčekom. Akosi automaticky všetci predpokladali, že ide o Sanela, keďže vek by aj sedel. Akurát mnohým začalo vŕtať v hlave, prečo by Vrbovskí porušili pravidlo, ktoré už snáď stokrát vysvetlili - že tvár ich synčeka nikdy na sociálne siete nedajú.

Táto fotka spôsobila poriadny rozruch:

Instagram/rytmusking

​Pochopiteľne, nespravili to ani tentokrát, akurat si z ľudí pekne vystrelili. "Jeeej, Sanelko, aký zlatý," pokúsil sa sledovateľov zmiasť Plačkovej manžel René. Rytmus mu odpovedal: "Fajnový, modrooký". To už azda každému muselo byť jasné, že nejde o snedého a tmavookého Sanela, ale o jeho malého bratranca, syna Jasmininej sestry. Hoci sa mnohí nenechali nachytať, podľa komentárov je jasné, že mnohí nezapochybovali, že Vrbovskí dali fanúšikom takýto jedinečný "darček" k Vianociam. Nuž, možno o 15 rokov, keď si Sanel zverejní svoju fotku sám...

Toto je fotka so Sanelom, klasicky odzadu:

Pre ženu

Najčítanejšie