Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO Meghan a Harry asi nečakali! Prišla im správa od kráľa Karola III.!
Zdielať na

TOTO Meghan a Harry asi nečakali! Prišla im správa od kráľa Karola III.!

Archívna reportáž

Nový britský panovník Karol III., ktorý v pondelok dovŕšil 74 rokov, chce podľa všetkého zachovať vianočné tradície kráľovskej rodiny a spolu s manželkou Camillou tak budú hostiť blízkych členov rodiny v Sandringhame. Tam sa zvyčajne všetci schádzali na tieto sviatky aj počas života kráľovnej Alžbety II. Na prekvapenie mnohých údajne poslal pozvánku aj kráľovským rebelom, princovi Harrymu (37) a Meghan Markle (41). Neočakáva sa, že ale prídu. Medzi nimi a britskou kráľovskou rodinou panuje veľké napätie pre Harryho memoáre s názvom Spare, ktoré majú vyjsť v januári.

​Hoci verejnosť informácia o pozvánke pre Sussexovcov prekvapila, podľa zdroja z blízkosti nového kráľa Karola III. na tom nie je nič zvláštne. "Synovia kráľa Karola majú, samozrejme, stále pozvanie, ale v skutočnosti nikto neočakáva, že Harry a Meghan priletia, vzhľadom na to, že nad všetkým visí jeho kniha," vysvetlil pre Daily Beast jednoduchý dôvod, prečo Sussexovcov nevyškrtli zo zoznamu hostí na vianočné stretnutie v Sandringhame. Je teda čisto na nich a ich svedomí, či sa dostavia stráviť najkrajšie sviatky roka v úzkom kruhu s najvyššie postavenými členmi monarchie. Od roku 2019 sa tak nikdy nestalo, nepochybne aj pre ich "maslo na hlave" a nebude to podľa všetkého inak ani tento rok. V rodine panuje veľká obava z obsahu Harryho memoárov a zrejme ťažko by sa im mohol pozrieť priamo do očí. 

Tohtoročné Vianoce v obľúbenom kráľovskom vidieckom sídle v Sandringhame sa budú iste niesť v znamení spomienok na zosnulú kráľovnu Alžbetu II., ktorá si veľmi potrpela na účasť jej najbližších pri sviatočnom stole a dokonalom vianočnom stromčeku. "Pre rodinu bude veľmi zvláštne byť na Vianoce v Sandringhame bez kráľovnej," uviedol zdroj blízky Charlesovi a Camille. "Posledné dva roky však boli dosť zvláštne kvôli covidu, takže v tejto fáze len dúfajú, tak ako všetci ostatní, že to veľké stretnutie sa bude môcť uskutočniť," dodal. Rodinní príslušníci trávili po dva roky Vianoce vo svojich domovoch.

Pozrite sa na zábery spoločných chvíľ princov Harryho a Williama z ich mamou princeznou Dianou počas vianočných sviatkov: 

Iste sa už všetci tešia na tohtoročné spoločné stretnutie v Sandringhame, kde si ako tradične každý nájde pod vyzdobeným stromčekom darček, pričom po minulé roky pri obdarúvaní nikdy nechýbal vtip a vynaliezavosť. Z "darčeka", ktorý im teraz ide nadeliť v podobe memoárov princ Harry, sa smiať určite nikto z nich ale nebude. Ktovie, ako by ustál kráľov mladší syn trápnosť situácie, keď by sa každý vyhýbal rečiam o jeho kontroverznej knihe, kde sa majú objaviť šokujúce odhalenia, obvinenia a sťažnosti. Údajne mu v písaní výdatne pomáhala aj manželka Meghan. Po skone starej mamy sa vraj Harry snažil niektoré state vyškrtať a oddialiť vydanie knihy, ktorá sa plánovala uviesť na predvianočný trh, napokon ale vydavateľstvo stanovilo dátum krátko na to, na 10. januára 2023. 

Tento rok budú Vianoce v britskej kráľovskej rodine smutnejšie ako kedykoľvek predtým:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie