Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zľakli sa alebo si vstúpili do svedomia?! Sussexovci chcú zrazu MAZAŤ svoje vyjadrenia!
Zdielať na

Zľakli sa alebo si vstúpili do svedomia?! Sussexovci chcú zrazu MAZAŤ svoje vyjadrenia!

Archívna reportáž

Meghan zjavne rada prifarbuje, ešte radšej je stredobodom záujmu

Nevyspytateľný pár vojvodov zo Sussexu, princ Harry (37) a Meghan Markle (41), nerobia vrásky iba kráľovskej rodine v Británii. Svoje s nimi zažívajú aj v Netflixe, s ktorým uzavreli pred dvomi rokmi mnohomiliónovú zmluvu. Do práce na nakrúcaní dokumentov, na ktoré sa zaviazali, sa ale veľmi nehrnuli. Tento rok sa konečne predsa len trošku pohli a pri svojich víťazoslávnych výpravách do Európy na rôzne významné akcie, vzniklo dosť materiálu k tomu z USA na to, aby sa jeden dokument konečne dorobil a uviedol na obrazovkách. Niečo ale začalo zrazu drhnúť.

​Po chladnom prijatí Sussexovcov medzi najbližších na ceremóniách spojených s poslednou rozlúčkou s kráľovnou Alžbetou II, ako aj po odmietnutí žiadosti Meghan o súkromné stretnutie s novým kráľom Karolom III., Harrymu a Meghan zrejme došlo, že ich počínanie a útoky voči členom monarchie prekročili čiaru jeho tolerancie. Teraz, keď už má moc v rukách, musia dobre zvažovať, čo kedy povedia a urobia, aby ich nadobro nevylúčil z kráľovskej rodiny a jej výsad, čo by si v skutočnosti podľa mnohých zaslúžili. A tak zrazu dohoda nedohoda, odrazu začali žiadať tvorcov dokumentu o veľkú korekciu a škrty.

S uvedením dokumentárneho seriálu počítalo vedenie Netflixu na koniec tohto roka, najneskôr začiatkom budúceho, aby ho prepojili s poslednou sériou seriálu The Crown. Na žiadne zásadné zmeny preto nie je čas. Štáb na čele s oscarovou režisérkou Liz Garbus obdržal od Netflixu žiadosť, aby dodržal termín vydania, čo ale nevyhovuje Sussexovcom a Harry mal údajne žiadať, aby sa uvedenie dokumentu posunulo na neskôr, čo zdôvodňoval úmrtím kráľovnej Alžbety.

Bola to len zhoda okolností, že Sussexovci boli v Británii v čase, keď kráľovná skonala:

"Ich požiadavky na stiahnutie obsahu, ktorý pritom sami poskytli na kameru, sú závažné. Dokonca až tak, že niektorí zamestnanci Netflixu si myslia, že ak by sa tak stalo, projekt bude musieť byť odložený na neurčito," uviedol zdroj pre Daily Mail. Na dokumentárnom seriáli o dvojici sa pracovalo v rámci partnerstva ich Archewell Productions s Netflixom, ktoré uzavreli veľmi lukratívnou zmluvou na neuveriteľných 100 miliónov dolárov. So streamovacou spoločnosťou pripravovali seriál viac ako rok.

​Predpokladá sa, že projekt obsahuje "množstvo bômb" o kráľovskej rodine. "Harry a Meghan sa panicky snažia zmierniť aj tie najzákladnejšie reči, čo povedali na kameru," vyjadril nevôľu štábu informovaný zdroj s dianím okolo Harryho a Meghan. "Ale je to ich príbeh, z ich vlastných úst," zdôraznil zdroj skutočnosť. Žiadosť Sussexovcov o škrtanie a odklad uvedenia dokumentárneho seriálu je na pováženie, keďže od podpísania zmluvy v roku 2020 nenakrútili okrem tohto dokumentu nič. Je skutočne otázne, či im Netflix vyhovie, no zároveň to kladie zásadnú otázku - prečo by to tak veľmi chceli meniť, ak by boli ich slová pravdivé..?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie