Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pizingerovej mladý manžel varí zásadne polonahý! A TOTO je dôvod!
Zdielať na

Pizingerovej mladý manžel varí zásadne polonahý! A TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Pre Vendulu Pizingerovú (50) iste patria posledné roky k tým najkrajším v živote. Darí sa jej dosahovať ciele v nadácii Kvapka nádeje, ktorú založila a je jej prezidentkou, a spokojná je aj vo vzťahu s manželom Josefom Pizingerom (34). Za fešného mladíka je vydatá už sedem rokov a pred dvomi rokmi sa jej podarilo priviesť na svet dieťa vo veku, keď to už ani sama nečakala. Žijú spolu v krásnom dome, kde si vie jej šikovný manžel poradiť snáď so všetkým, čo dom potrebuje, aby všetko fungovalo tak, ako má, ba nevyhýba sa ani vareniu.

​Po sérii veľmi smutných udalostí v jej živote, aj po pár nepodarených vzťahoch, sa do cesty Venduly priplietol mladý muž, syn jej priateľky. Odvtedy sú stále spolu a Josef obrátil jej spôsob života celkom naruby, keď bola ochotná vyjsť zo svojej pohodlnej a bezpečnej zóny, aby ho nasledovala a zvládala rôzne riziká na ich dobrodružných cestách doma i po svete. Pizinger je vášnivý obdivovateľ divokej a drsnej prírody a vie sa v nej orientovať aj obracať, dokázal by tam prežiť aj v prípade núdze. Znáša horúčavy, aj chlad, v zime sa pravidelne otužuje v studenej vode. To je zrejme aj dôvod, prečo mu je stále teplo, nehovoriac o chvíľach, keď varí. 

Vendula rada dokumentuje všetko, čo sa deje okolo nej a zdieľa snímky na sociálnej sieti s jej sledovateľmi. Nedávno si neodpustila, aby opäť neukázala mužnú postavu svojho mladého manžela, a to práve keď pripravoval niečo pod zub. A aby to bolo dokonalé, bol do pol pása vyzlečený - ako je u neho zvyok. "Pepa takto chodí doma stále, je mu vždy horúco. To, že nemal tričko pri varení, ale malo aj ten dôvod, aby na ňom potom nemal fľaky," prezradila so smiechom pre ŽivotvČesku.cz s dodatkom, že popálenia olejom sa pritom nebojí. 

Venudla o vzťahu jej zosnulého manžela Karla Svobodu so speváckou hviezdou Karlom Gottom:

​Na fotografii s obnaženým Pepom panuje rodinná idylka. Pokým on krájal nazbierané huby, ich malý synček Josef (2) sedel v detskej stoličke a sám sa kŕmil jogurtom. "Nie je to tak častý úkaz! O to vzácnejší," napísala Vendula v komentári.  Na fotke držala v ruke pohár červeného vína, akoby by si pripíjala na tú romantickú chvíľu. O pár dní budú mať títo jej dvaja muži narodeniny. Synčeka porodila 13. októbra, presne v deň narodenín jeho otca a je celkom zjavné, že tým vytvorili skutočne dokonalú rodinku, pričom Vendule iste mnohé ženy jej dokonalého manžela závidia.

Vendulin mladý manžel je všestranný muž,  vie variť, ale dbá aj na to, aby pritom zašpinil čo najmenej oblečenia a tak chutí polonahý:

Súvisiace články

Najčítanejšie