Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rozchod so snúbenicou! Slávny spevák ukončil vzťah, keď mu bolo najhoršie!
Zdielať na
Hudba

Rozchod so snúbenicou! Slávny spevák ukončil vzťah, keď mu bolo najhoršie!

Zdroj: Instagram/OM

Zdalo sa, že anglický spevák Olly Murs (38) stretol ženu svojho života. V roku 2019 sa dal dokopy s krásnou fitnesskou a modelkou Ameliou Tank, a tá mu doslova zmenila život. Už len hoci aj tým, že ho Amelie s dokonalou figurkovou dostala do azda najlepšej životnej formy. No teraz sympatický spevák poriadne prekvapil správou o rozchode.

​Olly prestal piť alkohol, dodržiava diétu aj tréningový plán a výsledok je skvelý. Teraz sa už skutočne dokonalo hodí ku svojej snúbenici, ktorú jej bezchybná, svalnatá figúra živí. A onedlho by mala byť aj svadba. No ako Olly priznal, vôbec to tak nemuselo byť.

Murs sa aktuálne vracia s prvou novou hudbou po štyroch rokoch. Práve počas tejto dlhej prestávky sa po štyroch rokoch slobodného života sa Olly v roku 2019 v jednej z posilňovní zoznámil s 30-ročnou kulturistkou a fitnes modelkou Ameliou.

Vypočujte si jeden z Ollyho najväčších hitov:

Odvtedy ho podporovala v najtemnejších a najnáročnejších obdobiach jeho života. Bola pri ňom, keď sa Olly počas dovolenky na Bali v roku 2020 dozvedel zdrvujúcu správu, že jeho dobrá priateľka Caroline Flack zomrela. A vo februári tohto roku sa o neho starala po tom, ako kvôli núdzovej operácii kolena nemohol 12 týždňov chodiť, čo ho viedlo k obavám, že jeho kariéra sa skončila. Niet divu, že Olly ju v júni napokon požiadal o ruku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olly Murs (@ollymurs)

"Po šiestich mesiacoch, čo som bol s Ameliou, som vedel, že toto je to pravé," hovorí spevák. "Vtedy som si pomyslel: 'Nemôžem ju teraz požiadať o ruku, je príliš skoro, utečie mi! Potom prišiel lockdown a prišlo to, čo sa stalo s Caroline. Bolo to prekliate obdobie. Amelia ma videla v tom najhoršom, na dne, totálne zle," priznal inak vždy veselý spevák trpké chvíle. A vtedy spravil poriadne hlúpe rozhodnutie. "Rozišiel som sa s ňou, ale v lete sme to obnovili. Mal som zjavenie. Povedal som si: 'Čo to robím, veď ona je dokonalá, ona je pre mňa tá pravá. Prestaň byť idiot," priznal, že takmer spravil osudovú chybu, no veľmi rýchlo ju napravil a odvtedy žijú v idylickom vzťahu. Pár si ešte neurčil dátum, kedy pôjdu k oltáru, ale rozhodli sa pre budúci rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie