Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tehotná Hanychová je v nemocnici, ale kde je Soukup?! O deti sa jej zatiaľ stará TENTO muž!
Zdielať na

Tehotná Hanychová je v nemocnici, ale kde je Soukup?! O deti sa jej zatiaľ stará TENTO muž!

Archívna reportáž

Agáta už dávno nie je vymetačka párty, ako kedysi

Okolo vzťahu Agáty Hanychovej (37) a Jaromíra Soukupa (53) sa objavili otázniky. Je čudné, že hoci Agáta zdieľala na Instagrame fotografie z nemocnice, kde je z bližšie nešpecifikovaných príčin na infúziách, jej priateľ sa nikde ani nemihol. A dokonca sa tehotnej Hanychovej stará o deti iný muž. 

​Krátko pred tým, ako Hanychová napísala na Instagram k fotkám z postele doma slová "Je to tu... telo si povedalo," a neskôr ďalšie pridala fotky už aj z nemocnice s infúziou na zápästí, zaskočila fanúšikov istou poznámkou z jej vzťahu so Soukupom. "Práve keby ľudia vedeli, čo všetko my verejne nehovoríme, to by len pozerali. Trebárs o čom sme si dnes ráno písali," naznačila aj iný rozmer vzťahu medzi ňou a mediálnym magnátom. Pochopiteľne, škandálu chtivým ľuďom netreba veľa, aby už aj špekulovali, či Soukupovi nevypršala záručná doba vzťahu, ako to u Agáty po troch či štyroch mesiacoch vzťahu býva.

Už pred začiatkom šou Agáta Jaromíra Soukupa sa on vyjadril, že pokiaľ skončí ich vzťah, skončí aj ich projekt. Pripustil, že "budúcnosť prinesie udalosti, s ktorými sa budeme musieť vyrovnať" a jeho slová sa už zakrátko potvrdili. Avšak nešlo o rozchod, ale o prekvapivé tehotenstvo. Po jej správe z nemocnice teraz ostáva len veriť, že nejde o nič, čo by bábätko ohrozilo.

Hoci včera odvysielali novú časť šou Agáta Jaromíra Soukupa, ide len o záznam:

Hanychová sa však na svoje sledovateľky obrátila s prosbou "dievčatká, držte mi palce", ale odmietla sa Blesku bližšie vyjadriť, o čo ide. Mama Veronika Žilková (60) sa ako vždy snaží dcéru podržať a aj teraz za ňou prišla do nemocnice "pofúkať jej bebe", ako napísala. Jaromír ale akoby svoju priateľku ignoroval. "Agáta má chrípku a čoskoro ju mať nebude," konštatoval sucho. Nič viac ale prezradiť nechcel. "Spýtajte sa Agáty. Na žiadnom zákroku nie je, viac k tomu hovoriť nebudem..," povedal stroho. Na druhej strane, Agáta zdieľala podobne stručné vyjadrenie, v ktorom tvrdí, že jej Soukup priniesol do nemocnice pyžamo a všetko je v poriadku.

Instagram/AH

​Je tiež zaujímavé, že počas jej pobytu v nemocnici, keď je pri nej jej mama Veronika, sa stará o Agátine deti jej mladý manažér Josef Koudelka. S deťmi aj s ním Hanychová komunikuje cez FaceTime. Zrejme sú oteckovia detí zaneprázdnení a Soukup zjavne tiež. Snáď Hanychovú čoskoro z nemocnice prepustia, aby sa deťom mohla venovať osobne. Ale pri tej náloži, vysielať trikrát v týždni spolu s Jaromírom ich šou, k tomu sa na ňu pripravovať a vyberať tému podľa otázok sledovateľov, nezanedbávať ani profil na Instagrame, postarať sa pritom o deti, domácnosť a biznis, je naozaj aj na koňa veľa, nieto na tehotnú ženu. Zrejme už Agáta pochopila, že si na seba uplietla riadny bič, azda je jej súčasná choroba dostatočné memento.

Súvisiace články

Najčítanejšie