Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Treba už na Britney opäť volať odborníkov..? Zverejnila sériu nahých fotiek, nohy od seba!
Zdielať na

Treba už na Britney opäť volať odborníkov..? Zverejnila sériu nahých fotiek, nohy od seba!

Archívna reportáž

Na knihu Britney čakajú mnohí s nadšením, no jej rodina zrejme s obavami

Rozsudok sudkyne losangelského súdu pred rokom oslobodil speváčku Britney Spears (39) spod trinásťročného poručníctva jej otca Jamesa Spearsa (69). On sám sa už ale pre takéto riešenie v súdnom písomnom návrhu rozhodol ešte pred týmto rozhodujúcim pojednávaním. Aj tak to ale pre Britney znamenalo obrovské víťazstvo a pocit oslobodenia sa. Zrejme to je hlavný dôvod, prečo začala zverejňovať fotky ako nikdy predtým.

Britney Spears držal jej otec James trinásť rokov počas jeho poručníctva riadne nakrátko. Týkalo sa to aj jej vzhľadu, neznášal žiadne veľké odhaľovanie. Možno aj to bolo dôvodom, že pocit oslobodenia sa spod jeho poručníctva symbolicky dávala najavo obnažovaním sa. Ešte minulý rok v lete začala s fotkami hore bez, ktoré zdieľala na sociálnej sieti, potom odhalila aj zadok. Napokon sa ukázala úplne nahá.

No najnovšími fotkami zašla predsa len trochu za čiaru, keď sa ukazuje celkom nahá vo vyzývavých pózach, s nohami od seba, pričom intímne partie jej zakrývajú len malé srdiečka a na fantáziu ľudí toho už veľa nenecháva.

Mnohí už spochybňujú, či bolo pre Britney naozaj dobré, že nie je pod dohľadom:

​K fotkám pritom nepridala žiadny popis a znepokojivé je najmä to, že neďaleko od nej sú na pláži ľudia. Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať a na hlavu Britney sa spustila poriadna kritika. "Ľudia v pozadí budú mať príbeh, o ktorý sa budú môcť podeliť s ďalšími generáciami," napísal ironicky jeden z komentujúcich. "Toto nie je nudistická pláž, úbohé rodiny a deti," hnevala sa ďalšia komentujúca.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

"Je mi jedno, či chce pózovať nahá, ale mne sa zdá, že sa cíti nepríjemne. Naozaj dúfam, že je skutočne slobodná," načrtla priam konšpiračne iná sledovateľka speváčky. "Všetci tí, ktorí ju chceli oslobodiť, sú teraz úplne ticho," podotkol ďalší zjavne pochybujúci o jej duševnom zdraví. Faktom ale ostáva, že odhaľovanie Spears je jedným z dôvodov, prečo s ňou jej synovia prerušili kontakt a takto veru nenahráva nádeji na zlepšenie vzťahu. A tiež je pravdou, že ju predsa niekto musí fotiť a tak je na mieste, či by ju ten "niekto", s najväčšou pravdepodobnosťou jej manžel, nemal trochu usmerniť. Ostáva veriť, že z toho nebude ďalší smutný príbeh v živote speváčky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie