Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Marešovi synovia sestričku prvé mesiace ani raz nevideli! A potom prišiel zvrat!
Zdielať na

Marešovi synovia sestričku prvé mesiace ani raz nevideli! A potom prišiel zvrat!

Archívna reportáž

Narodenie dcérky Alex v marci bolo u Marešovcov sprevádzané veľkým nadšením. Malá slečna je rozkošná a najmä otecko je aj po pol roku zo svojej princezničky úplne paf. Na sociálnych sieťach zdieľa dojímavé fotografie, na ktorých vidieť ako veľmi ju ľúbi. Treba uznať, že sa na neho veľmi podobá. Medzitým ale akoby šli trochu do úzadia jeho dvaja synovia z prvého manželstva, ktorých má Leoš Mareš (46) iste rovnako veľmi rád. Nedávno prezradil, že už došlo aj k ich stretnutiu so sestričkou, no práve tým poriadne prekvapil.

​Keď boli synovia Leoša ešte len bábätká, toľko času, ako malej Alex, im venovať nedokázal vtedy vystrelila jeho popularita, čo mu azda trochu aj stúplo do hlavy. Jeho výstrelky a striedanie žien sa stále pretriasali v médiách, čo iste nebolo prvej manželke Monike vôbec pochuti. Medzičasom aj vďaka skúsenostiam dozrel a celkom ináč sa už správa voči druhej manželke Monike, nehovoriac o tom, ako neustále obletuje svoju Alex. No ako počas minulých rokov, ani tento rok ale nevynechal letnú dovolenku pri vode so synmi.

Starší syn Jakub (16) sa ukazuje ako veľký talent vo vodnom lyžovaní. Spolu s mamou, bývalou českou majsterkou v tomto športe tvrdo trénuje a výsledok sa dostavil v podobe titulu vicemajstra republiky. Ale aj mladší Matěj (13) má k tomuto športu blízko a možno bude zakrátko bratovi konkurovať. Určite je na oboch rovnako hrdý aj otecko Leoš Mareš. Ten si ale dosť dlho počkal, kým si synovia nájdu čas aj na stretnutie so sestričkou, na čom mu v kútiku srdca zrejme veľmi záležalo.

Leoš Mareš sa po dvoch chlapcoch teší rozkošnému dievčatku:

​Nedávno k tomuto stretnutiu súrodencov konečne došlo a Leoš bol z toho veľmi dojatý. "Svojich synov som s dcérou nezoznamoval nejako programovo. Alex videli až po štyroch mesiacoch. Povedal som im, že ak ju budú chcieť vidieť, majú o to požiadať. Nechcel som ich do toho nútiť," zveril sa pre reláciu Život vo hviezdach. Týmto priznaním ale skutočne prekvapil, azda nikto nečakal, že tak dlho chlapci o nevlastnú sestru neprejavia záujem. No keď k tomu prišlo, situácia sa zrazu zmenila. 

Leoš s dcérkou Alex:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

"Sám som si povedal, že keď si k sebe v budúcnosti nájdu cestu, je to ich sestra, tak budem rád. Ale nechcel som to organizovať štýlom teraz budeme všetci jedna veľká rodina. A prekvapilo ma, ako veľmi chlapci to prvé stretnutie prežívali. Držali ju, jazdili s kočíkom, samozrejme, že mi to prišlo dojemné. Ale nechcelsom to vôbec tlačiť," opísal chvíle rodinnej idylky a dokonalý obrat, keď chlapci po počiatočnom nezáujme prejavili veľké nadšenie z rozkošného bábätka. Azda si vypestujú pekný, súrodenecký vzťah, ako by si ich otec želal.

Súvisiace články

Najčítanejšie