Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tehotná Hanychová v nemocnici! Prosí ľudí, aby jej držali palce!
Zdielať na

Tehotná Hanychová v nemocnici! Prosí ľudí, aby jej držali palce!

Zdroj: Instagram/AH

Len nedávno Agáta Hanychová priznala, že s jej novým priateľom, multimilionárom Jaromírom Soukupom, čakajú bábätko. To bol pre mnohých poriadny šok, lebo zaľúbenci sú spolu len 4 mesiace, z čoho vychádza, že bábo splodili azda hneď počas prvých týždňov vzťahu. Navyše, vraj bolo plánované.

​Či už bolo plánované, ako tvrdia svorne nastávajúci rodičia, ako aj šťastná budúca babička Veronika Žilková, alebo sa prosto pošťastilo, je v konečnom dôsledku úplne jedno. Podstatné je to, aby tehotenstvo prosperovalo a narodilo sa zdravé bábo, lebo niet pochýb, že nastávajúci rodičia sa na neho určite veľmi tešia.

O to viac znepokojila svojich sledovateľov Agáta, keď aktuálne zverejnila najprv záber z postele, kde leží v zjavne zbedačenom stave. "A je to tu... Telo si o to povedalo," napísala v popise k fote v instastories s jasným odkazom, že choroba ju donútila zaľahnúť.

Pri nakrúcaní tejto relácie začiatkom júna preskočila iskra:

Pravdou ale je, že Agáta sa zdala byť ostatné týždne skutočne na roztrhanie. Predovšetkým ju naplno zamestnával projekt, ktorý si s Jaromírom vymysleli pre jeho televíziu, šou Agáta Jaromíra Soukupa. Teraz ostáva dúfať, že jej nasadenie ešte nebude ľutovať. Pár hodín po prvej fotke totiž pridala ďalšiu, tentokrát z nemocnice so zjavne napichnutou žilou.

Instagram/AH

​Neprezradila nič viac, len odkázala hejterom, že predošlé video bolo nakrútené vopred, aby si ušetrili horkú slinu. "Hnusné správy si niektorí môžu nechať, a moje dievčatká, držte mi palce," poprosila svoje "holčičky", ako sledovateľky volá, o pozitívnu energiu. Azda skutočne nepôjde o nič vážne, čo by ohrozilo jej tehotenstvo. Lebo aj keď je Agáta kontroverzná osoba a nie všetci ju majú radi, azda nikto by jej nič zlé neželal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie