Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Český spevák sa stal dvojnásobným otcom, o tehotenste jeho manželky nikto ani netušil!
Zdielať na

Český spevák sa stal dvojnásobným otcom, o tehotenste jeho manželky nikto ani netušil!

Zdroj: Instagram/JP

Český spevák a skladateľ Jan Pokorný (32) alias Pokáč rozhodne nepatrí medzi tých, čo by radi ukazovali svoje súkromie na verejnosti. V profesionálnej oblasti v súčasnosti prežíva jedno z najúspešnejších období svojho života, a ako sa ukázalo, podobne je na tom aj v súkromnom živote. Poslednú septembrovú sobotu sa mu podarilo vypredať pražskú O2 arénu, kde mal ako hostí aj také hviezdy ako je Lucie Bíla, Mirai či Kazmu. Teraz sa pochválil tou najkrajšou správou!

​Ani jeho skalní fanúšikovia poväčšinou netušili, že ich obľúbenec dokázal spolu s manželkou Eliškou (34) vytvoriť v priebehu dvoch rokov už 4-člennú rodinu. Kedy presne sa narodil ich druhý syn, ale nevedno. Na profile jeho Instagramu sa len zrazu objavila prekvapivá správa: "Tobiáš Pokorný. Vitaj, až teraz to bude jazda." Takto oznámil narodenie syna spolu s fotografiou jeho malej rúčky s prštekmi v obložení prstov ostatných členov rodiny. Rovnaká fotka sa objavila aj na profile jeho manželky, bývalej úspešnej atlétky, s ktorou sa oženil vlani, po narodení prvého syna. "Tak už sme štyria! Tobiáš," stálo v jej komentári. 

Manželom sa podarilo udržať tehotenstvo v tajnosti až do pôrodu. Eliška je bývalá česká viacbojárka, v roku 2012 sa zúčastnila olympijských hier v Londýne, v roku 2015 získala bronz na halových majstrovstvách Európy v Prahe, alev septembri 2019 ukončila kariéru kvôli zraneniu. Aj keď obaja pochádzajú z Kladna, spoznali sa až na koncerte v Litvínove. "Zaujala ma, dali sme sa do reči, spýtal som sa, čo robí, a ona, že atletiku. Nepoznal som ju, ale poznal som jej meno. Už som ju nenechal uniknúť, hoci na druhý deň cestovala na trojtýždňové sústredenie na Kanáry. Ešte pred odletom sme si dali schôdzku, kde som sa ju snažil nejako uhnať. Klaplo to," spomínal svojho času spevák na osudové zoznámenie.

Vypočujte si Pokáčovu ekologickú pieseň s názvom Žeru naši planetu: 

Potom to už šlo rýchlo. V decembri 2020 Pokáč požiadal Elišku o ruku, vo februári 2021 sa im narodil prvý syn Teodor, tehotenstvo ale tiež utajili, v októbri mali potom tajnú svadbu. Neskôr z nej spevák zdieľal na Instagrame fotky so stručným komentárom "Pokáčovic". Medzi gratulantami bol aj Tomáš Plekanec, ktorý sa oženil iba krátko predtým a POkáč mu zložil dokonalú svadobnú pieseň. Po narodení prvého syna Teodora sa Pokáč zveril s tým, čo prežíva štyrmi slovami: "Čuráme, kakáme, spíme, kričíme."  Celé tri mesiace sa vraj on ani manželka nevyspali. Evidentne ich to ale od druhého pokusu neodradilo. Snáď to bude s novorodeným Tobiášom spánku lepšie. 

Príchod malého Tobiáška oznámil spevák na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pokáč (@pokacovo_instac)

Súvisiace články

Najčítanejšie