Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Naoko dokonalá päťčlenná rodinka! No hviezdny pár si už najal rozvodových právnikov!
Zdielať na

Naoko dokonalá päťčlenná rodinka! No hviezdny pár si už najal rozvodových právnikov!

Archívna reportáž

Tomu by asi nikto ešte donedávna neveril, že by navonok idylické manželstvo hviezdneho páru svetoznámej modelky Gisele Bündchen (42) a jej manžela, úspešného hráča amerického futbalu Toma Bradyho (45), malo spieť zakrátko ku koncu. Ale je to tak a manželstvo zrejme nedokáže zachrániť ani to, že sa pár má dve deti, syna Benjamina (12) a dcéru Vivian (9). Brady je tiež otcom syna Jacka (15) s bývalou partnerkou Bridget Moynahan (51), s ktorou sa rozišli v roku 2006 a už dávno sa začlenil do otcovej novej rodiny.

​Americký hviezdny pár si na prekvapenie mnohých ich fanúšikov nedávno najal rozvodových právnikov, ako tvrdia viaceré zdroje exkluzívne pre Page Six. Tie zároveň uviedli, že pár žije posledných pár mesiacov oddelene po jednej mimoriadne veľkej hádke kvôli tomu, že Tom nechce ukončiť svoje pôsobenie vo futbalovom klube. "Nikdy som si nemyslel, že táto hádka bude ich koncom, ale vyzerá to tak. Obaja si najali právnikov a skúmajú, čo bude ich rozchod znamenať, kto čo dostane a v akej výške im budú plynúť ďašie financie," uviedol pre Page Six jeden z informovaných zdrojov.

Slávna modelka v septembrovom čísle Elle, kde bola tvárou obálky, sa v rozhovore okrem iného posťažovala na manžela a vyjadrila obavy z toho, že napriek jej nevôli pokračuje vo "veľmi násilnom športe", ktorému venuje veľa času. "Ja a moje deti by sme chceli, aby bol viac prítomný doma," konštatovala a dodala, že s ním viedla o tom často rozhovory. Manželstvo uzavreli v roku 2009 a zhodne obaja tvrdia, že sa veľmi angažujú na výchove ich detí a v prípade rozchodu by sa chceli naďalej rovnako podieľať na ich spoločnej starostlivosti.

Pozrite si krásnu Gisele na prehliadkovom móle: 

Brady je najlepšie plateným hráčom NFL s platom až 250 miliónov dolárov a má aj sponzorské zmluvy s viacerými značkami. Spoločne s Gisele vlastnia viacero nehnuteľností zhruba v hodnote 26 miliónov dolárov. Ich hlavné sídlo je v Tampa Bay na Floride, kde Brady hrá za Buccaneers. Gisele poslednú dobu nenosí ani obrúčku, naposledy ju s ňou videli ešte v júni, keď rodina spolu dovolenkovala v talianskom Portofine a všetci vyzerali spokojne. "Ale v posledných rokoch mali sériu výbuchov a tentokrát to vyzerá, že už nie je cesty späť," mieni zdroj. Nedávno pred hurikánom Ian rodina utiekla z Tampa Bay na Miami, ale manželia tam už spoločne nebývajú. Zdá sa, že to je na Bradym, aby si vybral či bude aj vo svojom pokročilom veku stále profi športovcom, alebo sa rozhodne pre rodinu. No zrejme si už vybral...

Ešte v auguste venovala svojmu manželovi narodeninové prianie plné komplimentov a vyznaní lásky, dnes už riešia rozvod:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie