Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ceterová odcestovala do Iránu na plastiku! Chce podstúpiť TIETO zmeny na tvári!
Zdielať na

Ceterová odcestovala do Iránu na plastiku! Chce podstúpiť TIETO zmeny na tvári!

Archívna reportáž

Jednou z najznámejších milovníčok plastickej chirurgie v šoubiznise je určite Lela Vémola, pred vydajom Ceterová (33). Bez vylepšení si to už nevie bývalá playmate zrejme predstaviť. Od svojho pôvodného vzhľadu sa za tie roky, čo ich podstupuje, riadne vzdialila. Ešte na jar sa ale priznala, že niektoré z minulosti, keď bola vraj ešte príliš neskúsená v tejto oblasti, by už teraz po skúsenostiach nepodstúpila. Ľutuje aj plastiku nosa a chystá sa ju napraviť.

​Je ale poriadne prekvapenie, kam sa za plastikou nosa vybrala. Ani v v čase, keď v pre nás exotickej krajine zúria nepokoje, sa Lela nebála odletieť do Iránskej islamskej republiky. A poriadne mnohých prekvapila aj faktom, že tam tieto úpravy vraj veľmi fičia. "V Iráne je to bežná vec. Každá druhá žena má operovaný nos. Iránky sú veľmi krásne. Keďže majú zahalené celé telo a odhalenú majú len tvár, tak sú operácie nosa sú pre tie ženy normálne. Ony môžu totiž dominovať len svojou tvárou a každá chce dominovať a páčiť sa," vysvetlila Lela pre Extra.cz situáciu a zdôvodnila tým aj výber krajiny na zákrok.

Podľa slov známej influencerky tam má podstúpiť operáciu nosa a očných viečok. "Tieto operácie som chcela absolvovať už pred dvoma rokmi, ale posunulo sa mi to, pretože som otehotnela s Rockym. Operáciu nosa som chcela, pretože sa mi neskutočne ťažko dýcha. Každé ráno kašlem a nemala som v poriadku nos. Myslím si, že mi ho predtým operovali zle. Aj čo sa týka vnútra aj vonkajška. Mala som tam jazvy a nevyzeralo to dobre z estetickej stránky,"  vysvetľovala kráska a vyzerá, že sa tak skoro nechystá  otehotnieť, ako by si zrejme prial jej manžel Karlos Vémola.  

Lela mení svoj zovňajšok každým rok viac, porovnať si ju môžete aj v rozhovore z roku 2019: 

"Pre operáciu nosa v Iráne som sa rozhodla preto, že pán doktor Farshid Mahboubirad je veľmi uznávaný odborník. Operuje hlavne v Amerike, ale raz za čas sa vracia do svojej rodnej krajiny, Iránu, tak som to chcela využiť. Do Ameriky je to predsa len ďalej a náročnejšie, čo sa týka letu. Už dávno som ho chcela osloviť," zdôvodnila Lela, prečo sa vybrala do pomerne neobvyklej destinácie a pridala aj ďalší zákrok, ktorý tam podstúpi.

Lela sa za krajším zovňajškom vydala až do ďalekého Iránu, kde majú ženy celkom iné problémy ako európske influencerky: 

 "Pre viečka som sa rozhodla, pretože to mám dané geneticky. Nosím kontaktné šošovky, dávam si ich každý deň a jednoducho som sa necítila komfortne, ako mi tie viečka padali. Tým, že už mám väčšie deti, tak som si povedala, že je čas začať sa starať sama o seba a napraviť veci, ktoré som mala v pláne. Som rada, že som sa dostala do dobrých rúk," teší sa len 33-ročná influencerka, ktorá ale podľa mnohých pre plastiky aj silný mejkap vyzerá aspoň o desať rokov staršie. Ale kým je ona spokojná, tak je všetko v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie