Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO by zosnulej Anne Heche trhalo srdce! Po jej smrti sa rozpútal nechutný boj!
Zdielať na

TOTO by zosnulej Anne Heche trhalo srdce! Po jej smrti sa rozpútal nechutný boj!

Archívna reportáž

Keď na následky tragickej nehody skonala 11. augusta americká filmová herečka Anne Heche (†53) zanechala po sebe dvoch synov, ktorých mala s dvomi rôznymi mužmi. Starší Homer Laffon (20) sa veľmi angažoval v rámci maminho pohrebu na cintoríne Hollywood Forever v Los Angeles, ktorý sa konal 18. augusta. Aj v mene brata Atlasa (13) napísal dojímavé smútočné vyhlásenie k náhlemu odchodu ich matky na večnosť. Teraz si už ale uplatňuje nároky na majetok po matke a nepáči sa mu, že sa za jeho správcu považuje mamin bývalý partner a bratov otec James Tupper.

​Homer Laffoon podal po skone matky žiadosť o vymenovanie za vykonávateľa dedičstva po matke a jeho uvedenie spolu s nevlastným bratom Atlasom Tupperom za jediných dedičov. Atlasov otec podal vlastné dokumenty, v ktorých tvrdil, že zosnulá Heche mu v januári 2011 poslala e-mail s textom: "Pre informáciu, keby som zajtra zomrela a niekto by sa pýtal. Mojím želaním je, aby všetok môj majetok prešiel pod kontrolu pána Jamesa Tuppera, aby ho použil na výchovu mojich detí a potom im ho odovzdal." Homer vraj "nie je vhodný" na spravovanie majetku kvôli veku a tiež údajnému odcudzeniu s matkou, predtým než zomrela. Ani s bratom Atlasom sa vraj nestýkal a nepustil ho ani do bytu ich matky, kde mal svoje veci. 

Homer Laffon dodal losangelskému súdu nové dokumenty, kde namieta proti platnosti e-mailu z roku 2011, ktorý jeho matka údajne poslala bývalému partnerovi Jamesovi Tupperovi. Uviedol, že e-mail "nespĺňa zákonné požiadavky na platný formálny závet so svedkami", pretože jeho matkou "nebol podpísaný a nemá dvoch svedkov, ktorí by dokument podpísali počas jej života". Zrejme má obavy, ako by James Tupper ako správca naložil s maminým majetkom."Pán Tupper opakovane označuje e-mail ako závet. Avšak z právneho hľadiska  e-mail nemožno kvalifikovať ani ako holografický závet, ani ako formálny závet so svedkami," namieta vo svojom podaní, ktoré získalo Page Six

Anne Heche si zahrala aj v známom filme Vrtieť psom po boku Dustina Hofmana či Woodyho Harelssona:

Mieni, že práve on je "osobou s najvyššou prioritou vymenovania" a má "právny nárok na vymenovanie za správcu". Píše, že pre jeho matku "nebolo nezvyčajné, aby posielala podobné e-maily, keď čelila neistote" a na dôkaz priložil k spisu jeden zo 7. apríla 2020 pre jej účtovníčku, po tom, ako sa nakazila covidom a "neobsahuje žiadnu zmienku o pánovi Tupperovi, čo nie je prekvapujúce vzhľadom na ich ostrý rozchod v roku 2018". Laffoon vo svojom novom podaní označuje Tupperove obvinenia za "nepodložené osobné útoky" a "ľahkovážne právne nároky".  Boj o majetok Anne Heche zrejme tak skoro neprestane a rozhodne to nevyzerá pekne.

Anne Heche so svojimi synmi Atlasom a Homerom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anne Heche (@anneheche)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie