Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Krásna jojkárka prezradila POHLAVIE bábätka! Dostane Sonin synček brata alebo sestru?
Zdielať na

Krásna jojkárka prezradila POHLAVIE bábätka! Dostane Sonin synček brata alebo sestru?

Archívna reportáž

Moderátorka jojkárskej šoubizovej relácie TOPSTAR, Soňa Skoncová, sa stane onedlho už dvojnásobnou mamou. Ako Soňa priznala, nebolo to plánované tak rýchlo a trošku ich to zaskočilo. Počiatočné obavy už vystriedala absolútna radosť, o to väčšia, že už poznajú aj pohlavie potomka.

Prvé bábo priviedla Soňa na svet minulý rok v polovici marca a malý Robko zrejme nemal ešte ani rok, keď sa podarilo splodiť druhé bábätko. Krásna moderátorka žije už 20 rokov v idylickom vzťahu s jej prvou láskou, Robom Reisom, s ktorým tvoria pár už od puberty, a tak má aj druhé bábo vytvorené tie najlepšie podmienky a zázemie.

"Niet krajších príbehov než tých, ktoré píše sám život. Pod mojím srdcom rastie zázrak a Robko bude veľký brat," napísala koncom júna k sérii fotiek zo záhrady, kde už bolo bruško viditeľné. Odvtedy jej sledovatelia, ale aj diváci televízie JOJ, mohli sledovať, ako sa Soňa zaguľaťuje a nesmierne jej to svedčí.

Minulý rok v marci prišiel na svet Robko:

Teraz ale prišiel čas na ďalšiu veľkú správu. Nastávajúci rodičia už vedia, akého pohlavia je ich malý poklad. "Boli sme prekvapení a nepripravení. Avšak naše puto k NEJ je o to silnejšie! Dievčatko, nevieme sa dočkať chvíle, keď budeš v našom náručí," napísala Soňa ku krásnej fotke v červenej róbe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Nasledovala záplava gratulácií aj slov o tom, aké je skvelé mať dievčatko. No ako každý rodič, aj Soňa by iste povedala, že záleží len na jednom - aby bolo bábo zdravé. Už len si počkať pár týždňov a bude doma ten najkrajší vianočný darček.

Súvisiace články

Najčítanejšie