Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zdalo sa, že majú s Lucinkou úplnú idylku, no je koniec! Bohuš Matuš balí kufre!
Zdielať na

Zdalo sa, že majú s Lucinkou úplnú idylku, no je koniec! Bohuš Matuš balí kufre!

Zdroj: Instagram/BM

V septembri to bol rok, čo sa spevák Bohuš Matuš (49) spolu s manžekou Luciou (19) a ich teraz ani ešte nie dvojročnou dcérkou Natálkou presťahovali do prenajatého domčeku, ale zdá sa, že stále nenašli to, čo potrebujú. Hoci dom najprv ospevovali, po čase zistili, že s malými dieťaťom sa veci majú trochu inak.

Matušovci zistili, že dve izby sú pre nich už primálo, a tak Bohuš požiadal prostredníctvom sociálnej siete o pomoc s hľadaním nového bývania. To sa mu osvedčilo aj vlani. Vtedy boli Matušovci nadšení z možnosti prenájmu v dome so záhradou, ale medzitým zistili, že nároky ich čoskoro 2-ročnej dcérky sú iné.

​Je pravdou, že pred presťahovaním sa do domčeku mali Matušovci prenajatý trojizobý byt, ktorý si pekne zariadili, ale morózny sused ich mal odtiaľ vyštvať kvôli Bohušovmu spevu. O miestnosť menšiemu prenájmu v samostatnom dome sa potešili, lebo tam spev susedom nemohol prekážať, navyše mali k dispozícii záhradku, čo počas teplých dní mohli brať ako ďalší priestor na život. Ukázalo sa však, že im to nestačilo. "Zháňame nové a predovšetkým väčšie bývanie. Je to aktuálna záležitosť. Musíme sa presťahovať, pretože potrebujeme väčší priestor. V súčasnosti bývame v dvojizbovom rodinnom dome," zveril sa spevák aj pre ŽivotvČesku.cz.

Malé dievčatko Natálka rastie ako z vody, Matušovci veria, že z nej budú mať spevácku hviezdu: 

"Po roku sa ukázalo, že potrebujeme väčší priestor, aby sme mali nejaký životný komfort. Domček, v ktorom sme je perfektný, máme záhradu, všetko je fajn, ale dcéra nám rastie a väčší priestor je pre nás absolútne nevyhnutný. V súčasnosti hľadáme trojizbový byt alebo dom. Akonáhle sa nám podarí ideálny domov, tak sa budeme sťahovať. Rozhodne to bude ešte tento rok," vysvetľoval Matuš podrobnejše ich dôvody ďalšieho sťahovania. Vyzerá, že Matušovcom neprekáža tak trochu kočovný spôsob života. Bolo by to už štvrté sťahovanie odkedy sú spolu.

Natálka sa môže tešiť na vlastnú izbičku:

Ale manželia majú jednu dôležitú požiadavku. "Určite chceme zostať v Prahe. Priznám sa, že situácia nie je úplne najlepšia v rámci ponuky. Som si istý, že určite niečo skvelé nájdeme, ale zarazilo ma, že predtým bol prenájom hračka, v súčasnosti je ponuka významne menšia," posťažoval si Bohuš na trh nehnuteľností. Obáva sa aj zvýšených cien za energie. V novom bývaní si bude musieť zrejme priplatiť za dodávku energií, ale tomu by sa iste nevyhol ani tam, kde sú teraz. Snáď bude mať dostatok príležitostí na prácu, aby to zvládol.

Súvisiace články

Najčítanejšie