Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hanychová priznala, že to jej telo prestalo zvládať! Krvácanie a strach o bábo, nechá to na prírode!
Zdielať na

Hanychová priznala, že to jej telo prestalo zvládať! Krvácanie a strach o bábo, nechá to na prírode!

Archívna reportáž

Pred vyše piatimi rokmi priviedla Agáta na svet svoje druhé dieťa, Miu

Postupne, ako sa dalo aj čakať, zdieľa známa influencerka Agáta Hanychová (37) s jej sledovateľmi na sociálnej sieti ďalšie informácie okolo dôvodu jej náhlej hospitalizácie. Na zdieľaných fotkách nevyzerala práve najlepšie a infúzia zapichnutá na jej zápästi to iba zvýraznila. Našťastie, v nemocnici strávila iba dva dni, potom už mohla odísť ležať domov. Tešila sa na deti. ktoré ju tam nedočkavo čakali, prišiel aj jej priateľ Jaromír Soukup (53), aj mama Veronika Žilková (60). Má teda o seba postarané, aby si mohla oddýchnuť a neriskovala koniec vytúženého tehotenstva.

​Najskôr sa špekulovalo, čo sa vlastne deje so zdravím Agáty, keď sa ocitla odrazu zo dňa na deň v nemocnici. Soukup najskôr tvrdil, že "má chrípku a čoskoro ju mať nebude", ale zrejme len zahmlieval. Tehotná Hanychová, ako sa neskôr ukázalo, mala problémy spojené práve s tehotenstvom. Práve prvé tri mesiace sú najrizikovejšie, aj preto väčšina žien si svoje sladké tajomstvo drží iba pre seba a najbližších. Ako sa teraz priznala, je iba v jedenástom týždni tehotenstva a aj u nej sa potvrdilo, že prvý trimester je skutočne veľmi citlivé obdobie.

Svojim sledovateľkám sa z domu v živom vstupe na Instagrame zverila, čo všetko prežíva."Veľa žien chápe, čo mi asi je, to vysvetlovať nemusím," začala svoju krátku spoveď. "Asi je to vekom, v 37 rokoch som už staršia matka a musím viac odpočívať. Moje telo to nejako prestalo zvládať a začala som krvácať, to je asi tak všetko, čo by som k tomu povedala. Zatiaľ je to na dobrej ceste, z nemocnice ma už pustili domov. Lekári povedali, že to necháme na prírodu, takže sa budem modliť, aby to dopadlo dobre," ujasnila dôvod svojej nečakanej hospitalizácie. Domácnosť, deti, nakrúcanie šou, to všetko, aj viac, bolo na ňu ozaj priveľa.

Agáta sa na sociálnej sieti vyjadrila k jej zdravotným problémom a náhlej hospitalizácii:

Agáta sa však nevzdáva. "Dúfam, že všetko bude v poriadku. Bábätko je v poriadku a to asi stačí, je to pre mňa veľmi intímne," ukončila Agáta svoju krátku spoveď na túto tému. Ktovie, ako to bude ďalej s jej televíznym projektom s Jaromírom, lebo by sa už viac skutočne nemala toľko prepínať. Špekulovalo sa, že to už medzi nimi celkom neklape, to však ona odmieta. "Strašne sa ma dotklo, že sa rieši, či tu Jaromír bol, nebol... Chcem to hlavne ustáť, aby to bolo všetko dobré," povedala Hanychová. "Jaromír mi pomohol, nie som na to sama. A to, že nedávam každú vec na Instagram... predsa nemusím, nie?" uzavrela túto háklivú tému. Až budúcnosť možno ukáže, či sa naozaj udialo niečo medzi ňou a mediálnym magnátom, no pravda je, že Soukup je už dostatočne zrelý, aby nerobil podobné hlúposti, ako sa rozchádzať so ženou, ktorá čaká jeho dieťa.

Agáte odporučili lekári oddychovať, ďalšie nakrúcanie šou je teda otázne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie