Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bagárová sa už sťahuje do nového! TOTO je luxus, v ktorom bude žiť!
Zdielať na

Bagárová sa už sťahuje do nového! TOTO je luxus, v ktorom bude žiť!

Archívna reportáž

Ruminka prišla na svet v máji roku 2020

Len krátko po tom, čo vlani koncom leta kúpila Monika Bagárová (28) výhodne pozemok neďaleko Brna, začalo sa tam aj stavať. Speváčka si konečne postavila dom podľa svojich predstáv a nezabudla ani na izby pre rodičov, ktorí jej boli vždy nápomocní. Veľmi to oceňovala najmä vtedy, keď potrebovala pomôcť pri starostlivosti o dcérku Ruminky (2). Jej otec Makhmud Muradov (32), profi zápasník MMA, bol často mimo domova, vlani väčšinu roka trávil v Uzbekistane, odkiaľ pochádza, čo nakoniec na konci roka vyústilo do ich rozchodu. Po krátkom návrate k Monike ale opäť odletel do Uzbekistanu a ich vzťah zrejme skrachoval nadobro.

​Pre Moniku Bagárovú bol rozchod s Machom iste veľmi bolestivou záležitosťou, najmä kvôli ich spoločnej dcérke, ktorú miluje nadovšetko. Výzorom Rumia svojho otca nezaprie, hoci vlásky má prekvapivo blond. Potom, čo od nich odišiel nadobro, ho s láskou nahrádza jej dedo Josef Bugár. Monika nedávno zdieľala na Instagrame fotku, ako sa k nemu túli, keď jej čítal rozprávku na dobrú noc. Teraz, keď Monika oznámila šťastnú správu, že sa sťahuje do jej vysnívaného domu pri Brne, ho bude mať Rumia pri sebe spolu s babičkou stále.

Keď Monika napísala na Instagram "Konečne bývame!", spolu s ňou sa iste tešili všetci jej fanúšikovia. Už nejaký čas ich obľúbená speváčka zdieľala až do najmenších detailov postupnú realizáciu jej vysnívaného domu. Keď vyberala motívy na stenu do izby pre Rumiu, požiadala ich o pomoc pri výbere medzi kvetinkami, dúhou, zvieratkami, či nejakým iným tipom. Zvíťazili zvieracie motívy.

Vypočujte si najnovšiu Monikinu pesničku:

Nový dom je jednopodlažný a má päť izieb, ale celý priestor je otvorený a vzdušný a prevláda v ňom biela a svetlobéžová farba v spojení s prírodnými materiálmi. Pri výbere štýlu domova, nábytku a iných detailov, dala Bagárová aj na rady dizajnérskeho štúdia, nechcela v ničom pochybiť. Dizajnéri rešpektovali jej vkus a predstavy, aby sa tam cítila dobre. Výberom svetlých farieb v interiéri sa vytvoril jednotný dojem, ktorý prináša pocit svetla a miestnosti opticky pôsobia väčším dojmom.

Monika v jej luxusnej kúpeľni:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Na podporu dojmu veľkosti sa navyše rozhodli nainštalovať do obývacej miestnosti aj zrkadlo cez celú stenu. Aj v kúpeľni je obrovské okrúhle zrkadlo, výrazné je aj vykurovacie teleso v zlatej farbe, v tejto farbe sú aj držiaky na uteráky a batérie. Pochopiteľne, použité materiály sú už na prvý pohľad kvalitné a speváčka rozhodne nešetrila. Iste sa Monika zakrátko pochváli celým interiérom nového domu fotkami a videom na svojom profile Instagramu s jej sledovateľmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie