Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan prekročila všetky medze! Za TOTO je na smiech celému svetu, valí sa na ňu hejt ako nikdy!
Zdielať na

Meghan prekročila všetky medze! Za TOTO je na smiech celému svetu, valí sa na ňu hejt ako nikdy!

Archívna reportáž

Meghan stavia svoju kariéru zjavne na kontroverzii:

Človek by sa niekedy až pýtal, či žije Meghan Markle v rovnakej realite ako zvyšok sveta, alebo už je dočista pohltená svojou ilúziou dokonalosti. Viac či menej vytáča milióny ľudí už od svadby s princom Harrym, a jeden by si myslel, že ten najhorší klinec do rakvy popularity si zasadila nielen "megxitom", ale najmä vyplakávaním u Oprah Winfrey. No nie, teraz si pripravila čosi ešte onakvejšie.

​Meghan v rozhovore pre newyorský časopis The Cut uviedla, že počas londýnskej premiéry hranej verzie Levieho kráľa v roku 2019 ju vraj jeden z juhoafrických hercov odtiahol nabok a prirovnal ju k bojovníkovi proti apartheidu v Južnej Afrike, držiteľovi Nobelovej ceny za mier, disidentovi Nelsonovi Mandelovi.

"Pozrel sa na mňa a bol prosto ako svetlo. Povedal: 'Potrebujem len, aby si to vedela: Keď si sa vydala do tejto rodiny, radovali sme sa na uliciach rovnako, ako keď Mandelu prepustili z väzenia," povedal jej vraj zjavne jej veľmi oddaný fanúšik, ktorý už absurdnejšie prirovnanie snáď ani nemohol vytiahnuť. Hoci Meghan dodala, že vie, že nie je Nelson Mandela, v utorok sa stala svetovou hviezdou - akurát nie tak, ako by si želala.

V júni prišli Meghan a Harry po prvýkrát od "megxitu" do Veľkej Británie spolu, aj s ich deťmi:

​Sociálne siete aj sekcie diskusií vybuchli v hneve aj výsmechu, dokonca aj bývalý poradca Margaret Thatcher, Nile Gardiner, sa vyjadril, že "vojvodkynina pýcha je ohromujúca". No ozval sa niekto ešte povolanejší - Mandelov vnuk. Ten sa ohradil voči tvrdeniu Meghan Markle, žeby snáď jej svadba s princom Harrym vyvolala v Južnej Afrike scény radosti pripomínajúce prepustenie legendárneho bojovníka proti apartheidu po 27 rokoch väzenia v roku 1990. "Nikdy sa to nedá porovnať s oslavou niečej svadby," povedal poslanec juhoafrického parlamentu Zwelivelile "Mandla" Mandela pre DailyMail.

Poriadnu nakladačku si vyslúžila aj za tvrdenie, že si je vedomá, že ju ľudia "vidia ako princeznú":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Cut (@thecut)

Uviedol, že bol "prekvapený" jej vyjadreniami v časopise The Cut a povedal: "Madiba oslavoval na základe prekonania 350 rokov kolonializmu, po 60 rokoch brutálneho režimu apartheidu v Južnej Afrike. Nemožno to teda porovnávať". S odkazom na Meghan povedal: "Stále si nesieme jazvy minulosti. Ale oslavy Mandelu boli výsledkom toho, že väčšina našich ľudí vyšla do ulíc, aby po prvýkrát využila svoje volebné právo". Meghanino tvrdenie vyvolalo hnev a posmech, pričom kritici jej povedali, aby už "vypadla", a obvinili ju z prejavu "najvyššej neúcty". Ale či to bude pre ňu nejaké lekcia pokory, nevedno.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie