Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan a Harry sú zdrvení! Smrť malého Georgea sa ich veľmi dotkla!
Zdielať na

Meghan a Harry sú zdrvení! Smrť malého Georgea sa ich veľmi dotkla!

Archívna reportáž

Vojvodov zo Sussexu veľnmi zasiahla smutná správa. Dobrá priateľka Meghan (40), podnikateľka a bývalá modelka Kelly McKee Zajfen (42) prišla nečakane o jediného syna. Tragickú smrť iba deväťročného Georgea oznámila zúfalá matka na svojom profile na Instagrame. K srdcervúcemu textu pripojila aj jeho fotku, ako ho nesie na chrbte jeho sestra dvojička.

​"Môj sladký chlapček. Môj svet sa rozbil na milión kúskov. Sotva môžem dýchať, sedieť, stáť a fungovať. Bol si svetlom môjho života. Tvoj úsmev rozžiaril miestnosť a tvoje srdce bolo to najdokonalejšie a najmilšie," vyznala sa z veľkej bolesti na stratou Georgea.  Portál DailyMail uviedol, že George mal problémy so srdcom. Jeho rodičia o tom vedeli, no presná príčina smrti zatiaľ zverejnená nebola. Zdroj uviedol, že chlapca našli v rodinnom dome "bez známok života". "Stále čakáme na výsledky pitvy," dodal nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny. Aj Zajfenovej dcéra má údajne tiež problémy so srdcom a má preto kardiostimulátor. Kelly sa kvôli nej bude snažiť žiť aj naďalej. Je spoluzakladateľkou skupiny s názvom Alliance of Moms, ktorej poslaním je pomáhať deťom v losangeleskom náhradnom systéme. 

Zajfen má tiež značku ekologického detského oblečenia. Meghan sa s ňou zoznámila cez svojho exmanžela Trevora Engelsona. Meghan a Zajfen sú v spojení aj prostredníctvom spomínanej Aliancie mamičiek. Istá Kellyna dobrá priateľka sa rozhodla zorganizovať finančnú zbierku na pomoc pozostalej rodine s prípravou pohrebu a ostatným, čo rodina môže počas smútku potrebovať, založením účtu na stránke GoFundMe. To bolo trochu prekvapivé, keďže rodina skutočne netrpí materiálnym nedostatkom.

Kelly je jednou zo zakladateliek charitatíveho projektu Alliance of Moms, vo videu v 2:29 minúte:

Netrvalo dlho a účet bol deaktivovaný, pretože rodina Zajfenovcov požiadala, aby sa dary na Georgeovu počesť posielali priamo do Detskej nemocnice v Los Angeles. Na stránke sa teraz píše: "Príval štedrosti a lásky v reakcii na túto stránku bol skutočne ohromujúci a úžasný. Pochopte, prosím, že Zajfenovci nežiadali o vytvorenie tejto stránky. Namiesto toho požiadali, aby všetky dary venované na pamiatku Georgea boli poukázané Detskej nemocnici v L.A." Ďalej sa tam uvádza, že akákoľvek hotovosť získaná v rámci kampane GoFundMe bude venovaná nemocnici na Georgeovu pamiatku, ako si to želajú jeho rodičia. Do zbierky prispeli aj Sussexovci pod menami ich detí sumou 5 000 dolárov. Celkovo sa už v prospech nemocnice na pamiatku Georgea vyzbieralo doteraz takmer 60 000 dolárov

George zomrel za nejasných okolností, jeho matka je z náhlej straty dieťaťa zdrvená, ostáva však silná kvôli dcérke-dvojičke zosnulého syna:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

Súvisiace články

Najčítanejšie