Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
S pozvánkou na svadbu Beckhamovcov rátali, napokon ju ale Meghan a Harry pre TOTO nedostali!
Zdielať na

S pozvánkou na svadbu Beckhamovcov rátali, napokon ju ale Meghan a Harry pre TOTO nedostali!

Archívna reportáž

Už dlhé roky trvá priateľstvo Davida Beckhama s kráľovskými bratmi Harrym a Williamom. Nepochybne by bez váhania dostali pozvánku na svadbu futbalistovho najstaršieho syna obaja, keby si to sami známymi nezhodami medzi sebou nepokašľali. Pre Beckhamovcov to muselo byť poriadne nepríjemné, vybrať len jeden z kráľovských manželských párov.

​Najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov si v sobotu počas hviezdneho obradu za 3,5 milióna eur vzal za manželku miliardársku dedičku Nicolu Peltz. Zoznam prominentných hostí nemá konca, no tých azda najvznešenejších tam vidno nebolo. Napriek dobrým vzťahom na Brooklynovu svadbu neprišiel nikto z britskej kráľovskej rodiny, píše The Mirror.

V tomto prípade ale mal každý zo synov princa Charlesa úplne iný dôvod. Cambridgeovci pozvánku dostali, no napokon sa Kate a William rozhodli sa oceán necestovať. "David a Victoria napísali Williamovi a Kate list, v ktorom ich pozvali na svadbu svojho syna. William im odpovedal a zaželal im veľa radosti, ale povedal, že sa nemôžu zúčastniť," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti Beckhamovcov. Predpokladá sa však, že bezpečnostné opatrenia zabránili páru prijať ich pozvanie.

Takto Brooklyn a Nicola uspeli v predmanželskom kvíze:

William a Kate boli vraj vždy prvou voľbou Beckhamovcov, keďže dvojica má "veľmi silný vzťah". Vojvodovia ich pozvali aj na svoju svadbu v roku 2011, no rovnako Davida a Victoriu pozvali aj Harry a Meghan na ich svadbu v roku 2018. Dlho sa považovalo za samozrejmé, že budú na čele zoznamu hostí, keďže sú v USA a s Beckhamovcami majú dobrý vzťah, no napokon pozvánku nedostali.

Pozrite si pár fotiek zo svadby:

Beckhamovci sa vraj dlho "trápili" nad tým, ktorý kráľovský pár pozvať, pretože medzi Williamom a Harrym došlo k roztržke. Napokon neprišiel ani jedno, no medzi hosťami bolo mnoho známych tvárí, ako Gordon Ramsay, Mel B, Mel C, Serena Williams a Eva Longoria, ako aj modelka Gigi Hadid a hviezda reality šou Nicole Ritchie. Zástupcovia manželov Cambridgovcov aj Sussexovcov boli oslovení so žiadosťou o komentár.  

Súvisiace články

Najčítanejšie