Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lucie Bílá oslávila narodeniny prácou! No stalo sa to, čo vôbec nečakala!
Zdielať na

Lucie Bílá oslávila narodeniny prácou! No stalo sa to, čo vôbec nečakala!

Archívna reportáž

Aj keď nedávne narodeniny speváčky Lucie Bílej (56) neboli okrúhle, oslávila ich snáď ešte parádnejšie, ako tie minuloročné. Ako darček si dala sama obnovenú premiéru muzikálu Láska je láska, kde aj účinkuje, ale prekvapenie pre ňu prišlo až potom. Musela byť iste poriadne unavená po trojhodinovom vystúpení, ale keď sa na pódiu po klaňačke objavil jej partner Radek Filipi (38) s obrovskou kyticou, oči jej priam zaiskrili radosťou. A to nebolo všetko.

​V Česku vychytený cukrár Josef Maršálek na vozíku priviezol priamo na pódium dokonalo vyzdobenú trojposchodovú tortu s fontánami. Keď ich Lucka zapálila, bol to riadny ohňostroj. A dostala aj veľkého bieleho plyšového medveďa. Fotky prekvapenia v divadle si môžete pozrieť TU.

Medzi divákmi na premiére muzikálu v divadle Lucie Bílej, ktoré prešlo pred pár mesiacmi veľkou rekonštrukciou, nechýbali ani viaceré celebrity, ktoré prišli Lucke pogratulovať.  Ale ako milujúcu mamu ju potešila iste najviac gratulácia od jej jediného syna Filipa (27). Ten mal narodeninovú oslavu tiež iba nedávno, 15. marca.

Lucie otvorila divadla v najťažších covidových časoch:

​Lucka mu popriala všetko najlepšie aj na sociálnej sieti a pridala aj jeho fotografiu z útleho detstva s fotoaparátom okolo krku. Práve fotoaparát a kamera sú jeho pracovnými nástrojmi aj v dospelosti. "Chrobáčik môj, nemôžem ani uveriť, že máš už 27... Byť mamou je najviac. Nie je žiadna bytosť na svete, ktorá by pre mňa bola viac než tento malý nezbedník. Pardon, teraz už veľký a dospelý muž," vyznala mu lásku milujúca slávna mama.

Takto Lucka poďakovala priaznivcom za bezpočet prianí k narodeninám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Hoci s jeho otcom, podnikateľom Petrom Kratochvílom, sa pre jeho neveru rozišli, dodnes majú blízke, aj pracovné vzťahy. Zdá sa ale, že najviac lásky jej do života priniesol výrazne mladší svalovec Radek Filipi, pri ktorom len tak kvitne. A práve on je určite hlavný organizátor veľkého narodeninového prekvapenia pre jeho lásku a fanúšikovia sa zhodujú, že hoci to Lucka zrejme skutočne v takej veľkej paráde nečakala, je to presne to, čo má ako extrovertná "baranica" rada - veľa lásky, pozornosti a potlesk plného divadla.

Radek vyznal Lucke verejne lásku a pridal aj fotku z divadelnej oslavy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Súvisiace články

Najčítanejšie