Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba roka! Brooklyn Beckham sa oženil, berie si nevestino priezvisko!
Zdielať na

Svadba roka! Brooklyn Beckham sa oženil, berie si nevestino priezvisko!

Archívna reportáž

Najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov, Brooklyn Beckham (23) sa zosobášil s 27-ročnou miliardárskou dedičkou Nicolou Peltz na brehu oceánu v rodinnom sídle Peltzovcov za 76 miliónov libier v Palm Beach na Floride. Predpokladá sa, že honosná trojdňová svadba stála približne 3,5 milióna eur.

​Najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov, Brooklyn Beckham (23) sa zosobášil s 27-ročnou miliardárskou dedičkou Nicolou Peltz na brehu oceánu v rodinnom sídle Peltzovcov za 76 miliónov libier v Palm Beach na Floride, píše portál The Sun. Predpokladá sa, že honosný obrad stál približne 3,5 milióna eur. Stoly a nábytok dodala firma, ktorá sa starala aj o svadbu Chelsea Clintonovej, nechýbali kvety, vrátane 400 orchideí, za 55 000 eur, ale aj biele hortenzie a zelené cymbidiá. Luxusné menu navrhol a dodal miamský šéfkuchár Thierry Isambert, ktorý v minulosti varil pre bývalého amerického prezidenta Billa Clintona. Po večeri sa hostia zabávali pri živej hudbe, vystúpil exmanžel Jennifer Lopez a latino hviezda Marc Anthony a DJ Fat Tonyho. Predviedol sa aj raper Snoop Dogg. Obrad dokonca zatienil svadbu manželov Beckhamovcov z roku 1999.

Takto rozkošne si spolu novomanželia hrkútali pri pripravovaní valentínskej večere:

K novomanželom sa pripojil celý rad hviezd, ktoré sa zišli na trojdňovom veľkolepom večierku, vrátane šéfkuchára Gordona Ramsayho, tenisovej šampiónky Sereny Williams alebo herečky Evy Longorie. Na zozname hostí boli aj Melanie Browna Melanie Chisholm zo Spice Girls, supermodelka Gigi Hadid aj Gisele Bundchen, bývalý futbalista Phil Neville, či krstný otec Brooklyna, Dave Gardner. Jeden z hostí opísal dvojitý obrad, ktorý mal pripomínať katolícku vieru Nicolinej mamy Claudie a judaizmus jej otca Nelsona, ako "dojemný" a "emotívny". "Bola to veľmi výnimočná udalosť s množstvom osobných prvkov. Brooklyn a Nicola zjavne vynaložili veľa úsilia a premýšľania, aby bol tento deň čo najvýnimočnejší. Obaja vyzerali úžasne a boli veľmi zamilovaní. Ich rodiny sú na nich veľmi hrdé a tešia sa, že sú takí šťastní," prezradil tento nemenovaný svadobný hosť.

Pozrite si fotky nevesty v krásnych šatách a hostí:

Nádejný šéfkuchár Brooklyn sa rozhodol obliecť si na svadbu čisto biely oblek, čím chcel pripomenúť otca Davida, ktorý si na svadbu s Victoriou obliekol tiež biely oblek. Keď sa zhromaždení hostia usadili, Nicola sa predviedla v šatách od Pierpaola Piccioliho z dielne Valentino - v jedných z troch, ktoré pre ňu na oslavu ušili. "Nicola vyzerala úplne úžasne a Brooklyn bol ohromený," povedal istý svadobný hosť. Brooklynovi bratia Romeo a Cruz pochválili ženícha a povedali, že sú hrdí "na muža, ktorým sa stal". Nicolin brat a svedok Brad dal Brooklynovi dobrú radu, keď mu povedal: "Vitaj v rodine. Pravidlo číslo jeden: Šťastná žena, šťastný život." Aby si to aspoň trochu poistili, Brooklyn podpísal predmanželskú zmluvu s Nicolou, ktorá je z výrazne bohatšej rodiny, ako sú Beckhamovci. Mladoženích dokonca spravil veľké gesto a bude nosiť aj manželkino priezvisko.

Takto vyzerali na svadbe Beckhamovci:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cruz Beckham (@beckham_cruzie)

Súvisiace články

Najčítanejšie