Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak predsa! Tina šokujúco odhalila pravdu o Jasmininom bábätku!
Zdielať na

Tak predsa! Tina šokujúco odhalila pravdu o Jasmininom bábätku!

Archívna reportáž

​Sanel Vrbovský bude mať v júli už tri roky a na Slovensku sa považuje za akýsi štandard, že už by mal pomaly ale isto dostať súrodenca. Špekulácie o Jasmininom druhom tehotenstve preto nemajú konca už pár mesiacov, keď ešte počas moderovania šou Česko Slovensko má talent všetci hľadali vypuklé bruško. Márne.

​Druhú šancu dostali "tehotenskí pátrači" počas nedávnej dovolenky rodinky Vrbovských v Dubaji, kde sa Jasmina neraz ukázala v plavkách. "Lichôtky" o vypuklom brušku nemali konca, až sa už zjavne pohoršená Jasmina rozhodla zareagovať. 

"Nie, nečakáme bábätko, a prosím neurazte sa všetci vy, ktorí sa pýtate, ale budem úprimná. Trošku mi je nepríjemne za každého, kto túto otázku má, príde mi to absolútne cez čiaru. A hlavne, na základe čoho sa to pýtate? Prídem vám pribratá? Alebo ma Paťo môže chytiť okolo pása iba vtedy, keby sme čakali bábätko? Ja tomu veľmi nerozumiem," odpovedala jasne nielen na otázku o tehotenstve, ale pridala aj názor na "pátračov", ktorým jej tehotenstvo zrejme nedá spávať.

Všetka rodičovská láska patrí u Vrbovských nateraz Sanelovi:

​Od začiatku si z Jasmininho domnelého tehotenstva poriadne uťahovala jej kamarátka Zuzana Plačková, ktorá je sama v očakávaní a boli spolu aj v Dubaji a sekundoval jej aj manžel René. Obaja každú chvíľu chrlili vtipné poznámky o Jasmininom tehotenstve. K tomu sa pridal aj Rytmus, nádejný otec. "Ja som tehotný, ale tichučko," napísal Patrik ironicky.

Instagram/JA

No napokon všetko zaklincovala Tina. Tá totiž objavila Jasminine bábätko tam, kde by ho skutočne nikto nikdy nehľadal. "Tina si všimla, že mám vlastne bábätko v kolene!!" napísala evidentne veľmi pobavená Jasmina k fotke jej kolena. Ale skutočne treba oceniť Tininu všímavosť, lebo hrou anatómie v spolupráci so svetlom a tieňom sa naozaj dá na Alagičovej kolene celkom jasne vidieť zvláštna tvár bábätka. Tina Jasmininu storku prezdieľala s vtipným dodatkom: "Takže je to pravda!" Kiežby tento objav pátračov po tehotenstve načas uspokojil a dali Vrbovským v tomto ohľade pokoj. Možno potom skutočne na potomkovi zapracujú...

Súvisiace články

Najčítanejšie