Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Kráľovná oslavuje výročie, Harry nereagoval práve ideálne! Rozdáva rady s jasným odkazom!
Zdielať na

Kráľovná oslavuje výročie, Harry nereagoval práve ideálne! Rozdáva rady s jasným odkazom!

Archívna reportáž

Sú to akurát dva roky, čo zažila britská kráľovská rodina jeden z najšokujúcejších momentov svojej existencie. Jeden z najobľúbenejších príslušníkov monarchie sa rozhodol, že tento príbeh sa pre neho končí. Povzbudený svojou manželkou Meghan sa Harry rozhodol, že už toho má dosť.

​Mnohí Briti doteraz tento "podraz" voči kráľovskej rodine nerozdýchali a Harry s Meghan sa skutočne na britských ostrovoch netešia veľkej obľube. O niečo jednoduchšie znie iste vysvetlenie, že za to môže tá "zlá Američanka", hoci Harry už viackrát povedal, že to nebola Meghan, ktorá by vyvíjala väčší tlak smerujúci k megxitu. Nie je dôvod mu neveriť - napokon, zažil si sám mnoho trpkých chvíľ, spojených so slávou, ktorú jeho pôvod prináša. To najhoršie bolo, keď zomrela jeho mama Diana, prenasledovaná paparazzmi. 

Harry často odkazuje na túto tragickú udalosť, pred ktorou chcel svoju rodinu ochrániť. A odísť za oceán sa mu zdala byť tá najlepšia cesta, ako sa od kráľovskej rodiny odstrihnúť. V Kalifornii sa im podarilo podpísať mnohomiliónové zmluvy, no zatiaľ sa od práce nepretrhli.

Harry neprestáva prekvapovať, no nie v tom najlepšom:

​No predsa len absolvovali už viacero vystúpení a najnovšie sa Harry počas videorozhovoru s tenisovou superhviezdou Serenou Williams premenil na akéhosi životného kouča. Princ Harry vyzval ľudí, aby "vystúpili zo svojej bubliny" a tiež vyhlásil, že "nikto z nás nemá život vyriešený", píše portál The Mirror. Z týchto slov sa dá čítať, že svoje rozhodnutie "vystúpiť z bubliny" kráľovskej rodiny neľutuje, no ani zďaleka ešte nie je na konci cesty. Hoci to neodznelo priamo, mnohí si myslia, že nie je vhodné velebiť rozhodnutie odísť od kráľovskej rodiny práve v čase, keď jeho stará mama dovŕšila významné jubileum.

​Až by sa mohlo zdať, že Harry to myslí s koučingom vážne, keď mu Serena spravila poriadnu reklamu tvrdiac, ako veľmi jej pomohol. "Viem, že veľa vtipkujem, ale Harry je jedným z mojich trénerov, vždy keď ho vidím, rieši všetky moje problémy," prezradila so smiechom dobrá kamarátka Meghan. Harry skromne túto poklonu neprijal a opäť sa vrátil k teórii bublín. "Je to len schopnosť nájsť niekoho ďalšieho, kto by ti nahrával nápady, alebo pocity, či myšlienky. Nájsť niekoho mimo svojej bubliny, kto má iný pohľad. Nemusí sa vám vždy páčiť, čo hovorí," povedal múdro samozvaný psychológ Harry. Tvrdí, že preto je dôležité mať v živote priateľov a blízkych, ktorí človeka povzbudia a začne vidieť jasnejšie. Pre jeho rodinu to ale evidentne neplatí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie