Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
O čo ide? Harry sa spojil so svojím otcom, princom Charlesom, TOTO má byť dôvod!
Zdielať na

O čo ide? Harry sa spojil so svojím otcom, princom Charlesom, TOTO má byť dôvod!

Archívna reportáž

Sú to práve dva roky, čo sa Harry a Meghan rozhodli opustiť bezpečie kráľovskej rodiny a vybrali sa za oceán skúsiť žiť po svojom. Zatiaľ to nevyzerá vôbec zle, majú podpísané mnohomiliónové zmluvy, žijú v slnečnej Kalifornii v prekrásnej rezidencii a ich šťastie zavŕšilo v júni narodenie dcérky Lilibet. Jediný mráčik, či skôr poriadny mrak, visí nad ich hlavami v podobe vzťahu s Harryho rodinou. A že veru podkurujú sami a intenzívne.

​Asi nič nemrzelo verejnosť na afére okolo megxitu viac, ako že kráľovská rodina prišla o sympatického, bezprostredného princa Harryho. Rovnako trpké je aj jeho odcudzenie s bratom Williamom, ale aj s otcom Charlesom. No ako sa zdá, budúci kráľ sa stále snaží nájsť cestu, ako so synom rozumne komunikovať - dokonca im ponúkol ako ubytovanie, keď prídu do Británie, jeho sídlo. To síce zrejme neprijmú, ale inak sa zdá, že Harry otca zo života celkom nevymazal.

Princ Charles a princ Harry podľa správ viedli tajné rozhovory s cieľom zaceliť rodinnú roztržku pred oslavami kráľovninho platinového jubilea. Zdroje tvrdia, že vojvoda zo Sussexu oslovil svojho otca a očakáva sa, že sa na budúci rok vráti domov na veľkolepé oslavy panovania jeho starej matky.

Princ Charles bol v kráľovskej rodine prvý, kto dostal covid:

​Nemenovaný kráľovský dôverník pre portál The Mirror prezradil: "Vo vzťahoch medzi Harrym a Charlesom došlo k určitému rozmrazeniu. Majú oveľa lepšie vzťahy a vedú priateľské rozhovory a videohovory. Harrymu bolo naznačené, že by mohol navždy ľutovať pretrvávajúcu rodinnú horkosť, a on to vzal na vedomie. "Je cítiť, že sa vracia viac do kolektívu a chce byť bližšie k svojej rodine".

​Očakáva sa, že Harry sa vráti na oslavu Jej Veličenstva, ktorá sa uskutoční v júni po tom, ako vo februári oficiálne prekročí tento míľnik - je oficiálne najdlhšie vládnucou hlavou monarchie v histórii. Harry sa však možno vráti sám, bez manželky Meghan, dvojročného Archieho a najmladšej Lilibet, ktorá má sedem mesiacov, uvádza The Sun. To by ale bola iste obrovská podpásovka pre rodinu, ktorá Lilibet naživo ešte nevidela, rovnako Archieho premenu na mladého šviháka mohli sledovať maximálne prostredníctvom videohovorov. Na druhej strane, možno by si do sitej miery vydýchli, keby tento kontroverzný párik 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie