Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdny pár oznámil svetu veľkú novinu! Majú prvé dieťa, prišlo ale na svet výrazne predčasne!
Zdielať na

Hviezdny pár oznámil svetu veľkú novinu! Majú prvé dieťa, prišlo ale na svet výrazne predčasne!

Archívna reportáž

Celebritný pár sa pochválil prvým prírastkom do rodiny. Spevák Nick Jonas (29) zo skupiny Jonas Brothers a herečka Priyanka Chopra (39) sa v nedeľu stali po prvý raz rodičmi. No nebola to krásna Indka, ktorá na svet dieťa priviedla.

​Nickovi a Priyanke sa narodilo dievčatko prostredníctvom náhradnej matky, no prišlo na svet už v 27. týždni. V nemocnic v Los Angeles zostane, až kým nebude dostatočne zrelé a silné, aby mohlo ísť k rodičom, uviedol zdroj blízky páru. "S radosťou potvrdzujeme, že sme privítali dieťa prostredníctvom náhradnej matky. S úctou žiadame o súkromie počas tohto výnimočného obdobia, pretože sa sústredíme na našu rodinu. Ďakujeme vám veľmi pekne," napísal pár.

Pár, ktorý vstúpil do manželstva v roku 2018 už ale ďalšie podrobnosti o dieťati neprezradili. Podľa zasvätených osôb si celebritný pár želal mať spoločné dieťa "už dlhší čas", ale ich nabité pracovné rozvrhy im stáli v ceste pri plánovaní rodiny. Nakoniec sa obrátili na agentúru, aby preskúmali svoje možnosti, a spojili sa so ženou, ktorá sa im zdala byť vhodnou matkou.

Pripomeňte si Priyanku po boku Dwaynea Johnsona vo filme Baywatch:

"Priyanka nemá žiadne problémy s plodnosťou, ktoré by jej bránili mať dieťa, ale má už 39 rokov, takže to nemá o nič ľahšie," povedal nemenovaný zdroj pre Daily Mail. "Ich nabitý pracovný rozvrh tiež znamená, že je pre nich ťažké byť fyzicky spolu, aby počali dieťa v čase jej ovulácie, takže pred časom sa vydali cestou náhradného materstva," upresnil zdroj z blízkosti páru. Pre ženu, ktorá im dieťa porodila, to bolo už piate náhradné materstvo. Bábätko sa ale malo narodiť až v apríli, ide o výrazne predčasný pôrod.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priyanka (@priyankachopra)

Aj čerství rodičia sa sústredili s rodičovskými povinnosťami až na apríl, prácu chceli stihnúť dokončiť práve teraz. "Priyanka sa snažila všetko stihnúť nakrútiť ešte pred termínom pôrodu v apríli - ale toto jej zjavne úplne prekazilo plány," tvrdí zdroj. "Mojou prioritou bola vždy ďalšia práca. Som veľmi, veľmi ambiciózna osoba. Ale myslím si, že žena vo mne túži po rovnováhe. Túžim po rodinnom živote. Túžim po tom, aby som mohla robiť veci pre dušu, ktoré som nerobila, pretože som mala len klapky na očiach a pracovala som," priznala otvorene hviezda najnovšieho Matrixu, ale aj zákerná sexbomba z filmu Baywatch. Hoci sa objavili fámy a špekulácie, že manželstvo herečky a o 10 rokov mladšieho speváka má problémy a že sa možno rozvedú, ukázalo sa, že je to nezmysel. Túžba po spoločnom dieťati to dokazuje, teraz už len treba veriť, že bábo bude v poriadku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie