Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gottová priletela späť do Prahy! Poriadny šok je, KTO ju čakal na letisku!
Zdielať na

Gottová priletela späť do Prahy! Poriadny šok je, KTO ju čakal na letisku!

Archívna reportáž

Ako Dominika Gottová (47) už avizovala, po druhej dávke očkovania priletela do Prahy. Aj keď naznačovala, že sa tam chystá zostať nadobro, zdrží sa vraj najprv iba týždeň. Keď jej lietadlo v piatok pristálo na letisku v Prahe, čakal ju tam jej dobrý kamarát. Po krátkom srdečnom privítaní jej pomohol s batožinou k autu, kde ju naložil a odviezol. Na veľké prekvapenie ním nebol nikto iný, ako priateľ Lucie Vondráčkovej (41), moderátor Peter Vojnar (45). Ako dlho a ako dobre sa pozná s najstaršou dcérou Karla Gotta, nevedno. Dominika by mala byť ubytovaná počas pobytu v Prahe u istého kamaráta a tam smerovalo aj auto, v ktorom ju viezol Vojnar.

​Gottová bola v dobrom rozpoložení, iste sa nevie dočkať stretnutia s blízkymi v jej rodnom meste. "Let bol veľmi príjemný. Veľmi som sa tešila na príchod do Českej republiky. Teším sa na stretnutie s mamou. Je to pre mňa napoly pracovná cesta a napoly dovolenka," povedala pre Extra.cz. Čo presne myslí pod pojmom pracovná cesta, ale neupresnila, no dá sa predpokladať, že sa skúsi poobzerať po nejakej vhodnej ponuke. Ešte vlani na jeseň, keď sa chystala prísť do Prahy, spomínala že by sa mala tam vrátiť kvôli jej ďalšej knihe spomienok na otca. O jej prvú knihu zo zákulisia života otca jej očami by bol aktuálne, po odvysielaní dokumentu Karel, iste zájem. V tomto dokumente od Olgy Špátovej Malířovej sa na prvom mieste ukazovala jeho rodinná idylka s Ivanou a ich dvomi dcérami, Dominika trvala na tom, že ju musia z filmu vystrihnúť.

Nie je tajomstvo, že sa s Ivanou neznášajú a Dominika naznačovala v jej knihe Posledné roky s Karlem aj čosi o jeho vzťahu k inej žene, Alici Kovácsovej, s ktorou má údajne syna Huga. Tá tú informáciu ani nepoprela, ani nepotvrdila. V súčasnosti je manželkou hudobníka Ondřeja Havelku.

S knihou zaznamenala Dominika slušný úspech:

​Dominika potrebuje peniaze ako soľ, keďže sa vraj dobrovoľne vzdala dedičstva po bohatom otcovi a teraz žije pomerne biedne. Tesne pred odletom do Prahy mala v pláne nájsť si tam prácu a zanechať život v Helsinkách, kde sa bez manžela, ktorý je zväčša v slnečnom Mexiku, cíti osamelo a navyše ani tam nemá prácu a už vôbec nie dostatok peňazí na život. V Prahe však zanechala po sebe dlhy a tie by mala splatiť. Musela by ale zarábať aspoň 2000 eur v čistom, aby utiahla nájom, zabezpečila svoje životné potreby a splácala dlhy. A s jej vzdelaním a minimálnymi skúsenosťami takto platenú prácu sotva zoženie. 

Najčítanejšie