Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO by na Meghan povedala princezná Diana! Tvrdí to jej priateľka Fergie, exmanželka princa Andrewa
Zdielať na

TOTO by na Meghan povedala princezná Diana! Tvrdí to jej priateľka Fergie, exmanželka princa Andrewa

Archívne video

Počas návštevy Talianska bola vojvodkyňa Sarah Ferguson (62), exmanželka princa Andrewa (61), pozvaná do talk show Porta a Porta Bruna Vespu. Prezradila aj niečo o členoch britskej kráľovskej rodiny. Nedala sa nikdy vyviesť z miery ani provokatívnymi otázkami a zachovala si patričnú korektnosť. Z tváre pritom nestrácala úsmev a priznala, že má Taliansko veľmi rada. Správala sa ako dáma, čo v mladosti neraz podľa predstáv kráľovskej rodiny nedokázala.

Popri informáciách o sebe a svojom živote sa Lady Sarah Ferguson v talk show Porta a Porta (Od dverí k dverám) zmienila aj o členoch kráľovskej rodiny. Ferguson v Taliansku predstavila svoju knihu Kompas srdca, román, ktorého hlavnou hrdinkou je lady Margaret, jej prateta, s ktorou sa Sarah stotožňuje. Elegantne oblečená Sarah sa označila za "najšťastnejšie dievča na svete". Prežila vraj rozprávku. "Vydávala som sa za veľmi pekného princa, ktorý, mimochodom, rovnako ako rozprávkový princ, mal aj meč," povedala s úsmevom. Dlhé roky strávené v kráľovskej rodine ju čosi naučili.

​Hoci sa s princom Andrewom rozišli, žijú tesne vedľa seba. "Kto povedal, že je koniec?" odpovedala otázkou na moderátorovo pripomenutie konca rozprávky. Sarah s Andrewom po búrlivých rokoch dosiahli uvoľnený a pokojný, dokonca láskyplný vzťah. "Viete, Bruno, naša láska sa veľmi líši od lásky iných. Naozaj sa navzájom veľmi rešpektujeme," objasnila ich situáciu vo vzťahu. "Andrewa podporujem na 100 percent, je to výnimočný muž, je milý, je to skvelý otec, skvelý starý otec," vysvetlila, prečo si ho váži napriek žalobe Virginie Giuffre za znásilnenie, ktorej neverí. Veľmi chválila aj kráľovnú Alžbetu. "Ak chcete viesť, musíte ísť príkladom," vyhlásila Ferguson. "Myslím si, že kráľovná je naozaj ikonickým a najvýnimočnejším príkladom čestnosti, dokonca aj v tom, čo je správne, a je mi veľkou cťou odpovedať na túto otázku," použila slová uznania a úcty.

Tak Fergie, ako aj Diana, spôsobili mnoho škandálov v konzervatívnej kráľovskej rodine:

S tragicky zosnulou Dianou Spencer boli najlepšími priateľkami od puberty a práve vďaka nej sa aj zoznámila s princom Andrewom. Navzájom sa vedeli podržať aj počas ich pobytu na kráľovskom dvore. V šou sa vyjadrila aj k tomu, ako by reagovala lady Diana na život a partnerky svojich dvoch synov. "Keby tu teraz sedela so mnou, povedala by: Som veľmi pyšná na oboch svojich synov a na úžasné manželky, ktoré si vybrali, pretože každá z nich má svoj vlastný hlas," povedala vojvodkyňa z Yorku. "Bola by na svojich synov a ich manželky veľmi pyšná. A bola by úplne zbláznená do svojich vnúčat," dodala s istotu.

Sarah je veľmi aktívna na Instagrame, na fotke aj so svojimi dcérami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Vedela by si predstaviť ako spolu s Dianou, keby žila, spoločne trávia čas s deťmi a ich vnúčatami. Ona má dve dcéry, Beatrice a Eugeniu, ktoré majú už tiež deti, narodili sa len tento rok. Ani provokatívna otázka o ambíciách manželky princa Harryho, Meghan Markle, na prezidentský post, ju nijako nezaskočila a nekritizovala ju. "Keby tu bola Diana, viem, že by povedala, že najdôležitejšie je, aby boli šťastní. A on je s ňou šťastný. Je krásne vidieť toho malého chlapca, ktorý plakal na pohrebe svojej mamy, takého šťastného," povedala Ferguson, prezývaná familiárne aj Fergie. Sama si užila dostatok slov odsúdenia v súvislosti s jej správaním a je preto zrejme otvorená prijať každého aj s jeho chybami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie