Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poriadne nepekný koniec! Krampol odkazuje Bubílkovej, nech ide do ri..!
Zdielať na

Poriadne nepekný koniec! Krampol odkazuje Bubílkovej, nech ide do ri..!

Archívna reportáž

Keď sa zhruba pred rokom dala dokopy známa dvojica moderátorov a zabávačov, Zuzana Bubílková (69) a Jiří Krampol (83), iste ani jeden z nich netušil ako neslávne dopadnú. Teraz si jeden druhému nevedia prísť na meno, hoci herec ležal doteraz vo veľmi zlom stave v pražskej nemocnici na JISke. Práve jeho zdravotný stav stojí za ich rozkolom. Dohadujú sa navzájom, kto to spôsobil.

Za ostatné mesiace sa zdali byť nerozluční a spievali na seba ódy, ako fantasticky si sadli. Ešte začiatkom leta bola dvojica na tuniskej Djerbe, kde spolu plánovali svoje vystúpenia. Po uvoľnení opatrení mohli konečne svoje plány realizovať a s novým programom obchádzali mnohé miesta v Česku. Krampol sa cítil medzi ľuďmi ako doma a trúfol si počet vystúpení navýšiť. To sa ukázalo ako problém, keďže má svoj vek a chronické problémy s prieduškami. V krátkom čase musel byť potom niekoľkokrát hospitalizovaný v nemocnici, ťažko znášal aj vakcíny proti covidu. Posledná hospitalizácia je kvôli zápalu pľúc."Keď som ho brzdila, aby neprepínal svoje sily, kričal na mňa. A to ja nepotrebujem," tvrdila pre eXtra.cz moderátorka a politická glosátorka Zuzana Bubílková.

To však je v rozpore s tvrdením viacerých z okruhu Krampola."Práve teraz, keď je na prístrojoch, sotva dýcha a vyťahujú ho z druhej strany, nechcem prilievať olej do ohňa. Ale poukazovať na mňa, že práve kvôli mne prechladol, je to od tých ľudí okolo neho o to sprostejšie. V tomto som nevinne," komentovala obvinenia nahnevaná Zuzana Bubílková. "Na naše spoločné vystúpenie, kde mohol prechladnúť, chcel ísť on sám. Bolo to na farme u akéhosi priateľa a Jirkovi osobne záležalo na tom, aby tam bol. Naozaj si vyprosujem, aby ma z toho niekto obviňoval," vyjadrila sa Bubílková nedávno. Herec je už z najhoršieho, našťastie, vonku a z JISky ho previezli na bežnú izbu.  

Jirka Krampol prechádza posledné roky náročným obdobím, v roku 2020 mu zomrela jeho milovaná manželka Hanka:

​Krampol sa z nemocničného lôžka, kde sa ešte doliečuje, ohradil. "Viete, že by som na ženu nekričal. To ona mala hysterické záchvaty," tvrdí zabávač a bývalý spoluúčastník programov s Bubílkovou. "Predstavovala si to tak, že bude direktorka, ktorá ma bude buzerovať. Napríklad dostala hysterický záchvat, tak na mňa začala kričať, že som d*bil a i*iot a že sa nenechá okrádať, že je to ona, kto všetko vymýšľa. Ja som jej na to mohol povedať len jedno: ‚Choď do r*ti, Bubílková.‘ To hovorila o Miloslavovi Šimkovi tiež, že za všetkým stojí ona sama. Pritom to bol nezmysel," krúti hlavou Krampol a zaprisaháva sa, že s Bubílkovou už nikdy v živote pracovať nebude.

Priateľský vzťah ešte donedávna nerozlučnej dvojice kolegov dnes prechádza veľmi turbulentným obdobím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

Ako sa zdá, obaja aktéri sporu majú horúce tvrdé hlavy a neberú si pred ústa žiadne servítky. Hádam ich vianočné sviatky trochu schladia a poprajú si zdravie a všetko dobré k budúcemu roku. Je smutné vidieť ešte prednedávnom dobrých priateľov a kolegov sa takto urážať, tobôž, keď je ťažko rozhodnúť, kto z nich má pravdu. "Obvinenie, že za to vlastne môžem ja, považujem len za pokračovanie rok trvajúceho útoku a naschválov zo strany kliky ľudí, ktorí sa okolo neho pohybujú a chcú ma vytlačiť," myslí si Bubílková, ktorá bude pokračovať vo vystupovaní sama.

Súvisiace články

Najčítanejšie