Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrycová zažila absolútnu hrôzu! Jej syna bral zo svahu záchranárský vrtuľník!
Zdielať na

Hrycová zažila absolútnu hrôzu! Jej syna bral zo svahu záchranárský vrtuľník!

Archívna reportáž

To, že sa dokonalá predvianočná lyžovačka môže v sekunde zmeniť na absolútnu nočnú moru už vie aj producentka Wanda Hrycová. S rodinou sa vybrali na rakúske svahy, ani vo sne im nenapadlo, ako dramaticky sa dovolenka skončí.

Posledné dni pred Štedrým večer sa rodina Wandy Adamík Hrycovej (43) rozhodla stráviť na bielych svahoch v Rakúsku. Bezstarostná lyžovačka pod gýčovo modrým nebom sa ale zrazu zvrtla a jeden z Wandiných troch synov sa zmietal v bolestiach. Bolo nutné zavolať záchranárov.

Ako sa ukázalo, prevoz chlapca kričiaceoho od bolesti bol možný jedine vrtuľníkom. Jeho mama celý proces zaznamenala na mobil a zostrih zverejnila na svojom instagramovom profile.

Tento rok bude do Wandinho života navždy zapísaný čiernymi písmenami:

"Toto je jeden zo zážitkov, ktoré som do zbierky naozaj nepotrebovala. Vidieť svoje dieťa zvíjať sa od bolesti, tá neistota, keď netušíte, čo mu je, keď sa modlíte, aby to v tom najhoršom prípade bola zlomenina nohy..," opísala Hrycová momenty, ktoré by skutočne nechcel zažiať žiadny rodič. Ako je zrejmé zo zostrihu záberov, ktoré zverejnila, napokon išlo skutočne "len" o zlomenú nohu, z čoho by sa mal mladý organizmus chlapca bez problémov vystrábiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

Hrycová vysvetlila aj to, prečo celú dobu nepoložila mobil a všetko zaznamenávala. "Aby som sa medzičasom nezbláznila strachom, v rámci nejakej snahy odpútať myseľ od toho najhoršieho, som to celé točila a fotila. Pre neho, aby vedel čo zažil, kým bol pod sedatívami. Prvýkrát letel vrtuľníkom, tak nech má na to pamiatku," objasnila svoje pohnútky starostlivá mama. Už len zvládnuť najbližšie dni a týždne, kým bude mať nohu v sadre, ako je zrejmé, lekári zafixovali takmer celú končatinu, pohyb bude pre chlapca takmer nemožný. Nepochybne sa ale môže spoľahnúť na plnú opateru rodiny a bude čoskoro v poriadku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie